Pohjola Sairaala -sovellus

Apu terveyshuoliin yhdessä sovelluksessa

Uusi Pohjola Sairaala -sovellus tuo suositun Pohjola Terveysmestari -palvelun OP Vakuutuksen ja Pohjola Sairaalan asiakkaiden saataville entistä kätevämmin. Voit keskustella terveyden asiantuntijoiden kanssa, uusia reseptisi ja varata ajan vastaanotolle kätevästi yhdellä sovelluksella.

Terveyden asiantuntijat apunasi ja aina mukanasi

  • Lataa Pohjola Sairaala -sovellus puhelimeesi App Storesta tai Google Play -sovelluskaupasta.
  • Aloita keskustelu ja terveysmestari arvioi oireesi sekä ohjaa sinut tarvittaessa suoraan oikeanlaiseen hoitoon tai lääkärin etävastaanotolle. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät omahoito-ohjeet.
  • Terveysmestari selvittää puolestasi myös, mitä vakuutuksesi kattaa. Parhaassa tapauksessa voit saada korvauspäätöksen jopa asiointisi aikana.
  • Voit useimmiten uusia terveysmestarin kautta myös reseptisi.

Jokaisena päivänä, aamusta iltamyöhään

Pohjola Terveysmestari -palvelu on avoinna sovelluksessa ja puhelimitse joka päivä kello 07:00 – 23:00. Voit myös halutessasi jättää sovelluksessa viestin asiantuntijalle vuorokauden ympäri.

Lataa Pohjola Sairaala -sovellus tai soita 0100 5225

Löydät sovelluksen App Storesta ja Google Play -sovelluskaupasta. Pohjola Sairaala -sovelluksesta on saatavilla toistaiseksi vain suomenkielinen versio. Puhelun hinta vastaa normaalia paikallisverkkomaksua (pvm) tai kotimaisen matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukaista matkapuhelinmaksua (mpm). Palvelun tuottaa Pohjola Terveys Oy ja vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.