Pohjola Sairaala -sovellus

Apu terveyshuoliin yhdessä sovelluksessa

Uusi Pohjola Sairaala -sovellus tuo suositun Pohjola Terveysmestari -palvelun OP Vakuutuksen ja Pohjola Sairaalan asiakkaiden saataville entistä kätevämmin. Voit keskustella terveyden asiantuntijoiden kanssa, uusia reseptisi ja varata ajan vastaanotolle kätevästi yhdellä sovelluksella.

Terveyden asiantuntijat apunasi ja aina mukanasi

  • Lataa Pohjola Sairaala -sovellus puhelimeesi App Storesta tai Google Play -sovelluskaupasta.
  • Aloita keskustelu ja terveysmestari arvioi oireesi sekä ohjaa sinut tarvittaessa suoraan oikeanlaiseen hoitoon tai lääkärin etävastaanotolle. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät omahoito-ohjeet.
  • Terveysmestari selvittää puolestasi myös, mitä vakuutuksesi kattaa. Parhaassa tapauksessa voit saada korvauspäätöksen jopa asiointisi aikana.
  • Voit useimmiten uusia terveysmestarin kautta myös reseptisi.

Jokaisena päivänä, aamusta iltamyöhään

Pohjola Terveysmestari -palvelu on avoinna sovelluksessa ja puhelimitse joka päivä kello 07:00 – 23:00. Voit myös halutessasi jättää sovelluksessa viestin asiantuntijalle vuorokauden ympäri.

Lataa Pohjola Sairaala -sovellus tai soita 0100 5225

Löydät sovelluksen App Storesta ja Google Play -sovelluskaupasta. Puhelun hinta vastaa normaalia paikallisverkkomaksua (pvm) tai kotimaisen matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukaista matkapuhelinmaksua (mpm). Palvelun tuottaa Pohjola Terveys Oy ja vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.