Ota käyttöön sähköinen vakuutusposti ja säästä luontoa.

Haluatko eroon vakuutuspapereista? Näin se onnistuu

Arkistoimme vakuutuspaperit puolestasi op.fi-palveluun jo nyt. Kun tilaat vakuutuspostin kokonaan sähköisenä, helpotat elämääsi ja säästät samalla luontoa.

Mitä vielä teet paperisella vakuutuspostilla, kun kaikki asiakirjasi löytyvät op.fi:stä?

Näin sähköinen vakuutusposti toimii

  • Saat tärkeät vakuutuspaperit sähköisenä op.fi-palveluun omaan arkistoosi, emmekä enää lähetä paperinippuja postilla. Vakuutuspostia ovat esimerkiksi vakuutuskirjat, vakuutusehdot, tuoteoppaat ja asiakastiedotteet.
  • Saat maksuttoman ilmoituksen op.fi-palveluun saapuneesta vakuutuspostista valintasi mukaan sähköpostilla tai tekstiviestillä.
  • Laskuihin sähköisen vakuutuspostin tilaus ei vaikuta, joten saat ne edelleen valitsemallasi tavalla joko postitse tai e-laskuna. Suosittelemme, että tilaat myös e-laskun, kun seuraavan kerran maksat vakuutuslaskua.

Sähköisen vakuutuspostin edut

  • Helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Voit tilata vakuutuspostin sähköisenä vain muutamalla klikkauksella.
  • Tiedät aina mistä asiakirjat löytyvät. Vakuutuspostisi säilyy hyvässä järjestyksessä arkistoituna op.fi-palvelussa ja voit myös tulostaa asiakirjoja itsellesi tarvittaessa.
  • Turvallinen säilytyspaikka henkilötietoja sisältäville vakuutuspapereille. Sinun ei enää tarvitse säilyttää papereita kotonasi tai huolehtia niiden turvallisesta hävittämisestä.

Luovu tarpeettomasta paperista, säästä luontoa ja muuta vakuutuspostisi helposti sähköiseksi.

Voit tilata vakuutuspostin sähköisenä oman profiilisi Viestintä-osiossa.