Kaikki tilinpäätösaineistot yhdellä tilauksella

Tilinpäätösten aika lähestyy. Tilinpäätösaineistojen tilaus on nyt entistä helpompaa. Saat tarvitsemasi aineistot yhdellä tilauksella kaikista OP Ryhmän yhtiöistä.

Tilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen vuodenvaihteen ruuhkia. Voit tilata tilinpäätösaineistoja, jos sinulla on siihen asemasi puolesta oikeus tai olet saanut valtuutuksen.

Kolme tapaa tilata tilinpäätöksen liitetiedot

Verkossa

  • Tilaa aineisto op.fi-palvelussa digitaalisella tilinpäätösaineiston tilauslomakkeella tai verkkoviestillä käyttäen täytettävää pdf-lomaketta.

Konttorissa

  • Tee tilaus ja toimita tarvittaessa valtuutus OP Ryhmän omalle yhteyshenkilöllesi tai toimihenkilölle. Hyödynnä täytettävää pdf-lomaketta.

Tulosta tai tilaa itse

  • Jos käytössäsi on yrityksen op.fi-palvelu, voit sitä kautta tulostaa maksutta yrityksesi tilien saldo- ja korkotodistukset, luottojen saldovahvistukset, panttiluettelot sekä tiedot lopetetuista tileistä. Mikäli käytössäsi on myös Sopimukset-palvelu, voit sitä kautta tilata maksutta OP Yrityspankin tuotteita ja palveluita koskevat saldovahvistukset.

Sijoitusraportit muodostuvat automaattisesti ja ne toimitetaan tammi–helmikuun vaihteessa verkkopalveluun tai postitse riippuen siitä, miten on sovittu.

OP-Henkivakuutus lähettää yritysasiakkaille tammikuun 2020 aikana selvityksen eläkevakuutuksiin maksetuista maksuista sekä tiliotteet yrityksen ottamista säästö- ja sijoitusvakuutuksista sekä kapitalisaatio- ja sijoitussopimuksesta. Selvitykset ja tiliotteet toimitetaan vakuutuksenottajan OP-Henkivakuutukselle ilmoittamaan postiosoitteeseen.