Lasten Kuvataidekilpailusta luovutaan Suomessa

Lasten ja nuorten kuvataidekilpailun järjestäminen OP Ryhmässä on päätetty lopettaa vuodesta 2021 alkaen. Keskitymme entistä selkeämmin vastuullisuusohjelman mukaisiin painopistealueisiin, joista yksi merkittävimpiä on taloustaitojen lisääminen kaikissa ikäryhmissä.

OP luopuu jäsenyydestä kansainvälistä kuvataidekilpailua operoivassa Jugend Creativ -yhteisössä vuoden 2021 alusta alkaen, emmekä järjestä valtakunnallista kuvataidekilpailua Suomessa.  

Tulevaisuudessa tavoitteena on keskittyä entistä selkeämmin vastuullisuusohjelman painopistealueisiin. Suunnitelmissa on rakentaa taloustaito-opastuksen ympärille entistä vaikuttavampia kokonaisuuksia ja tukea paikallista oppilaitosyhteistyötä. OP:lla on valtakunnallisia ja paikallisia kumppanuuksia, joiden kanssa osuuspankit tekevät yhteistyötä ja edistävät taloustaitovalmiuksia nuorten parissa ympäri vuoden.  

Taloustaitojen ja liikunnallisten ohjelmasisältöjen lisäksi uuden visuaalisen ilmeen saanut Hippo ja Hippo.fi-sivuston sisällöt antavat virikkeitä lasten luovaan toimintaan.