uutiskuva

Mihin sijoittaa alkuvuonna 2021?

Katso Pörssitutka-sijoittajan webinaari tallenteena ja nappaa sijoitusvinkit salkkuusi!

Yhä jylläävä koronapandemia on muuttanut yhteiskuntaamme ja eri toimialojen näkymiä radikaalisti. Massarokotukset siintävätkin jo horisontissa, päästäänkö piikeillä pimeyden yli? Näistä ja monista muista ajankohtaisista teemoista pääset kuulemaan OP:n Pörssitutka -sijoittajan webinaarissa! Webinaari järjestettiin 20.1.2021 klo 18, mutta sen voi katsoa myös tallenteena jälkikäteen. Webinaarissa OP:n pääanalyytikko Antti Saari kertoo muun muassa talouden tilasta, toimialojen näkymistä sekä osakemarkkinoista.

Monille sijoittajille tutuksi tullut OP:n sijoitusstrategia -julkaisu sai täysin uuden muodon Pörssitutka-nimellä viime vuoden syksyllä. Pörssitutka tarjoaa edeltäjäänsä tiiviimmän, lukijaystävällisemmän ja enemmän konkreettisia sijoitusideoita sisältävän paketin. Olemme kasvattaneet markkinateema-, yhtiö- ja toimialanäkemysten syvyyttä, samalla tarjoten helppoja tapoja toteuttaa näitä ideoita omassa sijoitussalkussa. Pörssitutka on nyt luettavissa OP:n säästäjä- ja sijoittaja-palvelupakettiasiakkaille op.fi-verkkopalvelussa.

Pörssitutka julkaistaan edeltäjänsä tavoin kaksi kertaa vuodessa ja sen tuottaa OP Marketsin Analyysi-tiimi, joka on alansa suurimpia Suomessa. Analyysi-tiimimme panostaa erityisesti toimiala- ja yritystutkimukseen ja sen seurannassa on yli 70 suomalaista listattua yhtiötä.

Katso kaikille avoin Pörssitutka -sijoittajan webinaari

Lue lisää OP:n analyysejä OP:n verkkopalvelusta Tutkimuksen sivuilta (kirjautuneelle).