Mobiiliavaimella on helppo vahvistaa

Mobiiliavain käyttöön – tarkista lisävahvistusnumerosi, kun asioit op.fi:ssä

OP-mobiilin Mobiiliavain on helppo ja turvallinen vahvistusväline avainlukulistan rinnalle. Saat sen käyttöösi, kun olet ladannut puhelimeesi tai tablettiisi uusimman version OP-mobiilista. Muista myös varmistaa op.fi-palvelussa, että lisävahvistusnumerosi on ajan tasalla.

Mobiiliavaimella voit tällä hetkellä hyväksyä tapahtumia OP-mobiilissa, mutta tulevaisuudessa Mobiiliavain toimii samoissa paikoissa, joissa tällä hetkellä käytät avainlukulistaa. Tästä syystä Mobiiliavain on hyvä ottaa käyttöön jo nyt; asiakaspalautteen perusteella se on tällä hetkellä OP-mobiilin tykätyimpiä uusia ominaisuuksia!

Mobiiliavain on turvallinen, sillä se liitetään OP-mobiilissa aina tiettyyn henkilökohtaiseen laitteeseen, kuten puhelimeen tai tablettitietokoneeseen, joka jatkossa toimii vahvistusvälineenä. Vahvistaaksesi sinun tulee näppäillä vahvistuksen yhteydessä koodi, jonka olet itse valinnut ja vain sinä tiedät. Henkilökohtainen laitteesi ja itse valitsemasi koodi ovat yhdistelmä, joka on samaan aikaan sekä kätevä että turvallinen.

Mobiiliavain on helppo ottaa käyttöön: hyväksyt vain OP-mobiilin ehdotuksen Mobiiliavaimen käyttöönotosta, tai valitset sovelluksesta Muut > Asetukset > Mobiiliavain. Tarvitset käyttöönottoon myös avainlukulistaa ja lisävahvistusnumeroa*.

Tarkista lisävahvistusnumerosi op.fi-palvelussa

Koska Mobiiliavaimen käyttöönotto viimeistellään lisävahvistusnumeroosi lähetettävän koodin avulla, on tärkeää, että varmistat numeron olevan ajan tasalla. Kirjaudu op.fi-palveluun ja valitse Oma profiili > Turvallisuus > Lisävahvistus. Jos numerosi on oikein, voit ottaa Mobiiliavaimen käyttöön. Jos numeroa ei ole lisätty, voit lisätä sen op.fi:ssä tai käymällä konttorissa. Jos numero on väärä, toimi näin: poista ensin vanha numero soittamalla puhelinpalveluumme OP 0100 0500 tai käymällä konttorissa. Tämän jälkeen voit lisätä numeron joko op.fi:ssä tai konttorissa.

Lisätietoa Mobiiliavaimesta

* Lisävahvistus on OPn verkkopalveluiden turvaominaisuus väärinkäytöksiä ja verkkorikollisuutta vastaan. Lisävahvistusnumero on puhelinnumero, jonka tiedämme varmasti kuuluvan sinulle, ja jonka avulla voit esimerkiksi vahvistaa maksutapahtumia verkossa tai ottaa Mobiiliavaimen käyttöön.