Mobiiliavain

Mobiiliavain saatavilla kaikille OP-mobiilin Android-käyttäjille!

Paljon toivottu Mobiiliavain tulee OP-mobiiliin. Mobiiliavain on nyt tuotu kaikille Android-käyttäjille. Pian mukaan tuodaan kaikki iOS- ja Win10-käyttäjät.

Mikä on Mobiiliavain?

Mobiiliavain on OP-mobiilin sisälle tuleva uusi, turvallinen vahvistusväline avainlukulistan rinnalle. Mobiiliavain on käytännössä PIN-koodi, jolla voit hyväksyä OP-mobiilissa tapahtumat, jotka aiemmin ovat vaatineet avainlukulistaa. Mobiiliavaimen aktivointiin OP-mobiilissa sekä muissa kanavissa kuten op.fi:ssä asiointiin avainlukulistaa tarvitaan edelleen, joten sitä ei tule hävittää.

Saat Mobiiliavaimen käyttöösi helposti ja nopeasti suoraan OP-mobiilissa, ilman erillisen sovelluksen lataamista. Mobiiliavaimen käyttöönotto tapahtuu alusta loppuun OP-mobiilin sisällä. Rekisteröintivaiheessa luot itsellesi 4-8-numeroisen PIN-koodin, jolla vahvistat jatkossa tapahtumat OP-mobiilissa. Mobiiliavain on turvallinen, koska PIN-koodi on sinun valitsemasi eikä ole muiden tiedossa.

Kuinka saan Mobiiliavaimen käyttööni?

Päivitä ensiksi uusin OP-mobiilin sovellusversio Android -laitteellesi ellei se päivity automaattisesti. Kun avaat sovelluksen ensimmäistä kertaa, OP-mobiili tarjoaa sinulle Mobiiliavaimen käyttöönottoa. Mikäli olet ohittanut käyttöönoton, löydät Mobiiliavaimen aktivoinnin OP-mobiilin ”Edut ja työkalut”-valikosta. Huomaathan ottaa avainlukulistan esiin käyttöönottoa varten!