Netsin korttitilitysasiakkaiden laskutustapa muuttuu

​Nets korttitilitysten palvelumaksujen suoraveloitus Osuuspankissa päättyy.

OP-korttitilitysliiketoiminnan myynnin yhteydessä Netsille siirtyneiden korttitilitysasiakkaiden laskutus on hoidettu tähän asti niin, että OP on veloittanut palvelumaksut suoraan kauppiasasiakkaiden tileiltä. Järjestelyllä on haluttu varmistaa, että asiakkaiden siirtyminen Netsille sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Nets korttitilityksen palvelumaksujen suoraveloitus Osuuspankin tileiltä on nyt päättymässä ja asiakkaiden laskutus siirtyy Netsin hoidettavaksi. Jatkossa Nets lähettää palvelumaksujen veloituksista kauppiaalle laskun. Mikäli kauppias haluaa ottaa käyttöön sähköisen laskutuksen, vaatii se kauppiaalta toimenpiteitä. Lisätietoja muutoksesta, sen aikataulusta ja ohjeet sähköisen laskutuksen käyttöönottamiseksi löytyvät Netsin sivulta osoitteesta www.nets.eu/laskutus.

Nets on tiedottanut suoraveloituksen päättymisestä kauppiasasiakkaita sähköpostitse ja kirjeitse kesän ja syksyn 2018 aikana. Lisäksi OP ja Nets lähettävät yhteistyössä tekstiviesti-ilmoituksia kauppiaille joulukuussa 2018.

Korttitilitys- ja maksupäätepalvelut tuottaa Nets Oy (Y-tunnus 0107810-9), Teollisuuskatu 21, 00510 Helsinki.