kahvikuppi

Nyt myös muiden pankkien tilit ja maksut OP:n tuoreessa yrityspalvelussa

OP Yritystalous mahdollistaa yrityksille monipankkimaksut sekä reaaliaikaisen kokonaiskuvan rahatilanteesta.

Arjen rutiinit hoituvat sujuvasti yhdessä palvelussa

Yrityksillä on tyypillisesti tilejä useissa eri pankeissa jo pelkästään Suomessa, monilla myös muissa maissa. Tehokkaan kassan- ja taloudenhallinnan kannalta on tärkeää, että yritys saa reaaliaikaisen kokonaiskuvan kassatilanteestaan ja näkee missä rahavarat sijaitsevat, sekä voi siirtää varoja nopeasti sinne, missä niitä tarvitaan.

Käsin tehtävät maksut ja erilaiset selvittelyt ovat niin ikään osa kaiken kokoisten yritysten arkea. Tätäkin varten tarvitaan toimiva työkalu, jonka avulla säästyy kallisarvoista aikaa ja vältytään virheiltä.

OP Yritystalouden uuden monipankkiominaisuuden myötä asiakkaat voivat nyt helposti seurata kaikkien tiliensä tilitietoja reaaliajassa sekä tehdä euromaksuja suoraan muiden pankkien tileiltä, kaikki yhdessä palvelussa.

Asiakkaiden toiveet toteutuivat

OP:n verkkopalvelu on markkinoiden tuorein yritysten kassanhallinnan palvelu, joka ohittaa muiden palveluntarjoajien vastaavat palvelut sekä ominaisuuksiltaan että käyttökokemukseltaan.

– Ei ole ollenkaan yhdentekevää, minkälaisen palvelun äärellä yritysten talousihmiset viettävät päivittäin runsaastikin aikaa, sanoo OP Yrityspankin Business Lead Hanna Äijälä.

– OP Yritystalous on selvästi mieluisa työväline, ja asiakkaat ovat olleet ihastuneita sen käyttäjäystävälliseen muotoiluun. Paljon onkin tullut toiveita siitä, voisiko samassa palvelussa seurata ja hallita yrityksen raha-asioita myös pankkirajat ylittävästi.

– Vaikka monipankkinäkymiä on jo pidempään ollut olemassa erilaisissa yritysten taloushallinnon ohjelmistoissa, ne ovat olleet eräpohjaisia eli asiakkaan on täytynyt erikseen muodostaa kokonaiskuva nykyhetkestä ja maksuja on käsitelty eräajoina, Äijälä jatkaa.

Tehokkuutta luotettavista rajapinnoista

Reaaliaikaisen eurooppalaisen maksamisen yleistyttyä on tärkeää tarjota yrityksille työkalu, jolla maksut lähtevät liikkeelle välittömästi ja näkyvät saajan tilillä alle kymmenessä sekunnissa.

OP:n verkkopalvelu hyödyntää kolmansien osapuolien pankkirajapintoja, jotka avautuivat toisen maksupalveludirektiivin (PSD2) voimaantulon myötä. Yritykset voivat turvallisin mielin valtuuttaa rajapintojen käytön OP:n palvelun kautta.

Monipankkiominaisuuden käyttö tulee laajenemaan sitä mukaa, kun useampien eurooppalaisten pankkien rajapintoja liitetään mukaan. Maksut ja tiliotteiden nouto on mahdollista hoitaa palvelussa myös maailmanlaajuisesti.

Yritys valitsee itse, mitkä tilit liittää palveluun

OP Yritystalous perustuu siihen, että asiakas voi omatoimisesti hoitaa useita eri asioita samalla käyttöliittymällä. Monipankkiominaisuuden osalta yritys valitsee itse, mille muiden pankkien tileille antaa palvelulle valtuutuksen hakea tapahtumatietoja ja tehdä maksuja.

Jos yritykselläsi ei vielä ole käytössä OP Yritystaloutta tai haluaisit muuten kuulla palvelusta lisää, jätä meille yhteydenottopyyntöä tai ole suoraan yhteydessä oman pankkisi yhteyshenkilöön.

Jätä yhteydenottopyyntö