Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme

Tietosuoja turvaa yksityisyyttäsi ja on meille OP Ryhmässä tärkeää. Haluamme, että tiedät, mitä tietosuoja ja henkilötiedot ovat, miten käytämme tietojasi sekä miten hyödyt tietojesi antamisesta käyttöömme.

Sivustoltamme op.fi/tietosuoja löydät ajantasaista tietoa henkilötietojen käsittelystä OP Ryhmässä ja mm. keskeisimmät tietosuojaselosteemme. Kerromme, miten keräämme ja säilytämme tärkeitä tietojasi, kuka tietoja käsittelee ja kenelle niitä luovutamme sekä millaisia oikeuksia sinulla on ja miten voit niitä käyttää.

EU:n tietosuoja-asetuksen soveltaminen alkaa 25.5.2018. Tietosuoja-asetus vahvistaa asiakkaiden oikeuksia valvoa henkilötietojensa käyttöä. Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme asetuksen mukaisesti. Käytäntömme voivat muuttua, kun kehitämme palvelua tai lainsäädäntö muuttuu. Päivitämme sivua jatkuvasti ja kerromme muutoksista tällä sivustolla.

Keskeisimmät muutokset 24.5.2018

Tietosuojaportaali op.fi/tietosuoja

  • Lisätty tietoa EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisista oikeuksistasi asiakkaanamme tai tuotteidemme ja palvelujemme käyttäjänä sekä tietoa siitä, miten voit käyttää oikeuksiasi
  • Lisätty tietoa siitä, miten ja miksi profiloimme asiakkaitamme
  • Lisätty tietosuojaselosteita
  • Lisätty linkit Euroopan komission mallisopimuslausekkeisiin, joissa kuvataan henkilötietojen siirtoa koskevat siirtomekanismit
  • Päivitetty yhteydenottotavat tietosuoja-asioissa

Oma profiili -palvelu

  • Täydennetty asiakkaille tarkoitetun oman profiilin sisältöä. Omassa profiilissa voit tarkastella ja hallinnoida keskeisimpiä OPn asiakkuuteen liittyviä henkilötietojasi kätevästi yhdessä paikassa.
  • Lisätty mahdollisuus ladata keskeisimmät sinusta tallennetut tiedot PDF- tai XML-muodossa omalle tietokoneellesi tai muulle laitteellesi.

Tutustu palvelukokonaisuuksiin