OP Kauppiaspalvelut – ratkaisut monikanavaiseen kaupankäyntiin

Tiesitkö, että saat OP:lta ratkaisut maksujen vastaanottamiseen verkossa, tapahtumissa ja myymälöissä?

Etäkaupan kasvu ja monikanavaisuus kaupankäynnin trendeinä

Kuluneena vuonna verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti.

“Markkinan kasvu on ollut kaksinumeroinen, ja vallitseva koronatilanne ja kuluttajien ostokäyttäytymisen muutos ovat kiihdyttäneet kasvua entisestään”, kuvaa OP Kauppiaspalveluita johtava Mikko Ketola.

Monikanavainen myynti, kuten verkkokaupan, tapahtumamyynnin tai myymälän yhdistäminen on arkipäivää monille yrittäjille. Jotta se sujuisi tehokkaasti ja saumattomasti, on kaupankäynnin ratkaisujen tuettava sitä. Esimerkiksi urheiluvaatemerkki Yvette hyödyntää verkkokaupassaan ja tapahtumamyynnissään OP:n ratkaisuja.

Kauppiaspalveluilla tehoa monikanavaiseen kaupankäyntiin

OP Kauppiaspalveluilta löydät helppokäyttöiset ratkaisut kaikkiin myyntikanaviisi.

Checkout-maksunvälityspalvelu tarjoaa monipuolisen maksutapavalikoiman verkkokauppoihin, -palveluihin ja sovelluksiin. Checkoutin tilitysraportit soveltuvat suoraan kirjanpitoon, ja palvelun käyttöönotto on tehty yksinkertaiseksi valmiiden verkkokauppamoduulien avulla.

OP Kassa on myymälään, tapahtumiin ja verkkokauppaan soveltuva kassajärjestelmä. Mobiililaitteessa toimiva kassasovellus sekä maksupääte kulkevat tarvittaessa mukana kaikkialle, ja verkkokauppaintegraatiot takaavat tuotesaldojen pysyvän ajan tasalla, tehtiin kauppaa missä kanavassa tahansa.

Miksi valita OP Kauppiaspalvelut?

OP Kauppiaspalvelut tarjoavat tueksesi kattavan ja kotimaisen asiakaspalvelun. Palvelut skaalautuvat tarpeidesi mukaan ja ne sopivat kaikenkokoisille yrityksille. Myös rahaliikenteestä on tehty helppoa – OP:n pankkitilille saat tilitykset nopeimmillaan päivässä.

Jo yli 10 000 yritystä luottaa meihin: esimerkiksi Joutsen, Kalevala Koru ja Suomalainen kirjakauppa.

Lue lisää palveluistamme: