OP mukana SuomiAreenassa!

Ihmisten ja yritysten osaamispääoma muuttuvassa työmaailmassa on valokeilassa SuomiAreenassa keskiviikkona 18.7. klo 11:30 BEBOP-lavalla OPn järjestämässä keskustelutilaisuudessa. Keskustelutilaisuudessa kolme eri alojen asiantuntijaa etsii keinoja ihmisille ja yrityksille selviytyä työn murroksesta. OPn pääjohtaja Timo Ritakallio ottaa myös osaa MTV uutisten ja Kauppalehden Suureen Pankkikeskusteluun, jossa käydään läpi pankkisektorin tilannekuvaa. Lisäksi OPn asiantuntijoita on mukana viikon mittaan SuomiAreenan eri keskusteluissa.

”Kolme keinoa selättää työn murros – miten huolehdimme ihmisten ja yritysten osaamispääomasta?” -keskustelutilaisuudessa työn murrosta tarkastellaan eri kannoilta. Tulevaisuuden menestys piilee taidossa oppia uutta ja innossa ratkaista vastaan tulevia haasteita. Minkälaisia ratkaisuja työn digitalisoituminen vaatii ihmisiltä, yrityksiltä ja yhteiskunnalta, jotta osaamispääoma kasvaa ja uutta työtä syntyy? Mitä työn murros ja tekoälyn esiinmarssi tarkoittavat jo nyt ihmisten ja yritysten arjessa? Entä mikä on vastuullisen yrityksen ja työnantaja rooli työelämän muuttuessa?

Keinoja työn murroksen selättämiseen kehittävät ja teemasta keskustelevat K-ryhmän Chief Digital Officer Anni Ronkainen, OPn pääjohtaja Timo Ritakallio, Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, ja OPn tekoälystä vastaava johtaja Meeri Haataja. Keskustelun juontaa Eeva Lehtimäki.

Tämän lisäksi Timo Ritakallio on torstaina 19.7 mukana MTV Uutisten ja Kauppalehden Suuressa Pankkikeskustelussa. Keskustelussa ovat mukana myös Nordean Suomen maajohtaja Ari Kaperi, Taaleri Oyj:n toimitusjohtaja Juhani Elomaa, Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn ja Aktia Pankin pääekonomisti Heidi Schauman.

Tilaisuudet:

”Kolme keinoa selättää työn murros – miten huolehdimme ihmisten ja yritysten osaamispääomasta?”
Keskiviikkona 18.7. kello 11:30
Asiantuntijakeskus BEPOP, Yrjönkatu 22

Suuri Pankkikeskustelu
Torstaina 19.7. kello 17:30
MTV-lava, kauppatori

Tilaisuuksia voi katsoa myös suorana lähetyksenä tai tallenteena MTV Katsomosta.