OP tukee yrityksiä ja kannustaa mukaan puhaltamaan yhteen Suomeen!

Yritysten tilanne Suomessa on muuttunut haastavaksi, kun korona-ajan rajoitukset ovat vaikeuttaneet toimintaa ja vähentäneet asiakaskysyntää. Me OP:ssa teemme kaikkemme yritysten auttamiseksi. OP haluaa olla mukana varmistamassa, että Suomi ja suomalaiset pysyvät pystyssä vaikeuksista huolimatta.

OP käynnistää Puhalletaan yhteen Suomeen teeman, joka tuo esille OP:n tukitoimia pk-yrityksille. Etsimme yhdessä kaikki käytössä olevat ratkaisut poikkeustilanteesta selviämiseen sekä uuden kasvun rakentamiseen. Apu on lähellä joka puolella Suomea sekä omassa osuuspankissa että digikanavissa.

Yrityslainojen lyhennysvapaiden lisäksi kanavoimme Finnveran takaamaa yritysrahoitusta ja suuntaamme vuoden 2020 OP Joukko-osto -kampanjat paikallisten pk-yritysten tuotteille. Pohjola Vakuutus tarjoaa lisämaksuaikaa yritysasiakkaille, jotka taloudellisesti kärsivät koronatilanteesta. Olemme myös tuottaneet yrityksille webinaareja verkkokaupan perustamiseen ja uuden kasvun löytämiseen.

Tutustu teemasivustoon

Puhalletaan yhteen Suomeen teemalla haluamme myös kiinnittää huomiota yritysten tärkeään roolin yhteiskunnassamme ja kannustaa muitakin toimijoita tukemaan suomalaisia yrityksiä.

Teemalla on oma sivunsa: www.op.fi/yhteensuomeen, johon on koottu tietoa palveluista ja toimista yritysten hyväksi. Sivustolle täydennetään uusia tietoja ja palveluita uusien lanseerausten ja toimien myötä. 

Jokainen panostus suomalaisiin yrityksiin on panostus maamme hyvinvointiin!