OP Yrityspankki valittu Suomen parhaaksi yrityspankiksi

Suomalaiset suuryritykset ovat valinneet OP Yrityspankin Suomen parhaaksi yrityspankiksi Prospera-tutkimuksessa.

Asiakkaat arvostivat OP Yrityspankin ensimmäiselle sijalle seuraavissa kategorioissa: proaktiivisuus, toimialatuntemus ja asiakkaiden strategisten tavoitteiden ymmärtäminen. Tutkimuksen mukaan asiakkaat arvostavat myös OP Yrityspankin pitkäaikaisia asiakassuhteita ja sitoutuneisuutta. Myös koronapandemian aikana saadusta tuesta yritysten edustajat antoivat OP Yrityspankille erinomaisen arvion.

- Lämmin kiitos yritysasiakkaillemme luottamuksesta sekä henkilöstöllemme erinomaisesta työstä. Olen erityisen iloinen siitä, että asiakkaamme kokivat meidät proaktiivisiksi ja nopeiksi päätöksenteossa. Nämä ovat ominaisuuksia, joiden merkitys on tänä vuonna korostunut vielä tavallistakin enemmän, toteaa OP Yrityspankin toimitusjohtaja Katja Keitaanniemi.

Kuten edellisinä vuosina, parhaimmat tuotealuekohtaiset arviot OP Yrityspankki sai rahoituksen ja trade financen osalta.

KANTAR SIFO Prospera on vuosittain asiakastyytyväisyyttä mittaava tutkimus. 73:sta (79 / 2019) suomalaisesta suuryrityksestä (liikevaihto vähintään 500 meur) koostuvaan tutkimuksen lähtönäytteeseen vastasi tänä vuonna 56:n suuryrityksen talousjohtajat ja Group Treasuryt. Tutkimuksessa yritysten edustajat arvioivat käyttämiään relevantteja yrityspankkeja useilla erilaisilla laatukriteerillä.