Mies ja läppäri

Osakesäästötilin rakentaminen etenee

Osakesäästötilin ensimmäisen version sisältö ja ominaisuudet on saatu määriteltyä ja niitä testataan parhaillaan. Testauksen tarkoituksena on varmistaa tilin toimivuus ja käytettävyys. Haluamme tuoda tilin asiakkaiden käyttöön mahdollisimman pian, mutta varmistaa myös paras mahdollinen asiakaskokemus ja toimintavarmuus.

Testauksen jälkeen toteutamme tarvittavat korjaukset ja siirrymme pilottivaiheeseen. Pilotissa osakesäästötili tuodaan valittujen asiakkaiden käyttöön toimintavarmuuden varmistamiseksi. Pilotti on viimeinen vaihe ennen lanseerausta, jonka aikataulu täsmennetään mahdollisimman pian. 

 

Osakesäästötili tulee täysin uudelle alustalla osana suurempaa varallisuudenhoidon järjestelmäuudistusta. Uudistuksella takaamme parhaat mahdolliset sijoittamisen palvelut myös tulevaisuudessa sekä kyvyn reagoida entistä nopeammin asiakastarpeiden muutoksiin. 

 

 

Tilaa Sijoitusnäkymät -uutiskirje tai seuraa meitä Instagramissa (@op_sijoittaminen) ja saat tiedon osakesäästötilin lanseerauksesta ja muista ajankohtaisista sijoittamisen teemoista.  

 

Tilaa uutiskirje tästä

Seuraa meitä Instagramissa