” ”

Tervetuloa Maatilan riskienhallinta -webinaariin!

Maatilan riskit ovat maatalousyrittäjän hartioilla. Yrittäjän on tärkeää miettiä, mitä seurauksia eri vahingoista aiheutuisi ja miten itse voisi pienentää vahinkoriskiä. Usein tärkein asia, eli viljelijä itse, unohtuu helposti.

Tervetuloa mukaan Maatilan riskienhallinta -webinaariin 5.10. klo 18.00. Pääset sukeltamaan maatilan riskienhallinnan teemaan yhdessä Pohjola Vakuutuksen toimitusjohtaja Olli Lehtilän ja tutkintapäällikkö Mika Kivistön sekä Paikallis-Sähkön työpäällikkö Veijo Malisen kanssa. Tilaisuuden juontaa maa- ja metsätalousasiantuntija Liisa Viikari.

Webinaari on maksuton. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. Jos tilaisuuden ajankohta ei sovi sinulle, mutta aihe kiinnostaa, ilmoittauduthan tilaisuuteen. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin tallenteeseen tilaisuuden jälkeen. 

Webinaarin sisältö:

Maatalousyrittäjä – yrityksesi tärkein voimavara, Olli Lehtilä, toimitusjohtaja, Pohjola Vakuutus

Maatalousyrittäjän on hyvä tiedostaa, millaisia riskejä omalla tilalla on ja mitkä niiden seuraukset toiminnalle voivat olla. Erityisesti omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää, sillä maatalousyrittäjänä olet yrityksesi tärkein voimavara.

Hakelämmityskattiloiden paloturvallisuus, Mika Kivistö, tutkintapäällikkö, Pohjola Vakuutus

Hakekattiloiden käyttö maatiloilla yleistyy ja sen myötä myös takapalojen vahingot ovat lisääntyneet. Havainnoimalla kattilan käyttäytymistä, huoltamalla laitteistoa määräajoin ja käyttämällä laadukasta polttoainetta varmistat kattilan turvallisen käytön. 

Miten huolehdin maatilan sähköistä? Veijo Malinen, työpäällikkö, Paikallis-Sähkö Oy

Tiesitkö, että Pohjola Vakuutuksen tekemien sähkötarkastusten mukaan vain parilta prosentilta maatiloja sähkölaitteista ei löydy mitään vikaa? Sähkölaitteista aiheutuvat vahingot voivat olla hengenvaarallisia tai aiheuttaa suurvahinkoja ja siksi on tärkeä tunnistaa sähkölaitteisiin liittyvät riskit.

Maksuttomassa webinaarissamme kuulet ajankohtaista asiaa maatilan riskienhallinnasta sekä vahinkojen ennaltaehkäisystä - tervetuloa mukaan 5.10. klo 18.00!

Miten ennakoida maatilan riskejä?

Muistathan, että Pohjola Vakuutus ei koskaan kysele suoraan verkkopankkitunnuksiasi tai pyydä kirjautumaan verkkopankkiin osallistuessasi tapahtumaan/webinaariin.