Uutta yritysten rahahuollossa: tilitysilmoitusta ei tarvitse enää tulostaa turvapussiin

Jatkossa sinun tarvitsee laittaa turvapussiin ainoastaan käteinen raha, jos teet tilitysilmoituksen Avarnin tai Loomiksen rahahuollon verkkopalvelussa.

OP:n rahahuollon asiakkaanamme voit tehdä tilitysilmoitukset päiväkassatilityksistä sekä tilata vaihtorahat OP:n kumppaneiden, Avarnin ja Loomiksen, rahahuollon verkkopalveluiden kautta.  

Jatkossa sinun ei tarvitse enää tulostaa turvapussiin tilitysilmoituslomaketta, jos olet ilmoittanut tilityksestä kumppanin rahahuollon verkkopalvelussa. Riittää, kun laitat turvapussiin ainoastaan käteisen rahan sekä kirjoitat turvapussin päälle lähettäjän ja vastaanottajan tiedot.  

Haluatko tehdä tilitysilmoituksen sähköisesti? – toimi näin 

Sähköisesti täytetty tilitysilmoitus vähentää kirjoitusvirheiden mahdollisuutta, koska järjestelmä laskee tilityksen loppusumman automaattisesti. Samalla säästät aikaa ja ympäristöä. 

Jos yritykselläsi ei ole vielä tunnuksia OP:n kumppaneiden rahahuollon verkkopalveluun, voit olla suoraan yhteydessä Avarnin tai Loomiksen asiakaspalveluun.  

Tunnusten saaminen edellyttää, että yritykselläsi on voimassa oleva rahahuoltosopimus osuuspankin kanssa. Voit tehdä sopimuksen omassa osuuspankissasi.