Yrityksen tilinpäätösaineistot entistä helpommin uudesta palvelustamme

Voit tilata yrityksesi tilinpäätökseen tarvittavat aineistot koko OP Ryhmästä yhdellä tilauksella. Kun annat kirjanpitäjällesi valtuutuksen Suomi.fi-palvelussa, hän voi tilata ja noutaa kaikki tarvittavat aineistot suoraan uudesta OP Tilinpäätösaineistopalvelustamme.

Uudesta OP Tilinpäätösaineistopalvelustamme voit tilata yrityksesi tilinpäätösaineistot entistä helpommin. 

Saat kaikki yrityksesi tarvitsemat aineistot yhdellä tilauksella koko OP Ryhmästä. OP Tilinpäätösaineistopalvelusta voit myös ladata kerralla kaikki tilaamasi aineistot. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun aineistot ovat valmiita noudettaviksi.  

Nyt voit myös valtuuttaa aiempaa vaivattomammin esimerkiksi kirjanpitäjäsi, jolloin hän voi tilata suoraan kaikki tarvittavat aineistot, eikä sinun tarvitse enää lähettää niitä erikseen. Valtuutuksen voi tehdä helposti verkossa Suomi.fi-palvelussa.  

OP Tilinpäätösaineistopalvelu on kaikkien yritysten käytössä. Toiminimiyrittäjät pääsevät kirjautumaan palveluun joulukuun alusta alkaen.

OP Tilinpäätösaineistopalvelusta voit tilata tarvitsemasi aineistot osuuspankkien, OP Yrityspankki Oyj:n, OP Henkivakuutus Oy:n, OP Varainhoito Oy:n sekä Baltian yksiköiden palveluista. Palveluun voi tunnistautua OP:n tai muun pankin verkkopalvelutunnuksilla.  

Jos käytössäsi on yrityksen op.fi-palvelu, voit myös sitä kautta tulostaa maksutta yrityksesi tilien saldo- ja korkotodistukset, luottojen saldovahvistukset, panttiluettelot sekä tiedot lopetetuista tileistä.