Yritysten maksuliikkeen aikataulut juhannuksena

Juhannus vaikuttaa maksujen käsittelyaikoihin. Verkkopalvelu- ja aineistosiirtokanavamme ovat asiakkaidemme käytettävissä 24/7 aineistojen lähetystä ja vastaanottoa varten. Aineistoja käsitellään torstain 24.6. jälkeen seuraavaksi maanantaina 28.6.2021.

Torstai 24.6. on normaali pankkipäivä, jolloin koti- ja ulkomaan maksuliikeneuvonta on avoinna asiakkaille klo 8.00-16.30. Seuraava pankkipäivä torstain jälkeen on maanantai 28.6.

Juhannus vaikuttaa maksujen käsittelyaikoihin, mutta OP-verkkopalvelu, OP Yritystalous, Yrityksen OP-verkkopalvelu ja Yrityspalvelut-verkkopalvelu sekä niiden aineistosiirtopalvelut, Kassanhallintapalvelu ja Yrityksen Pankkiyhteys (Web Services) ovat juhannuksenakin käytettävissä 24/7 aineistojen lähetystä ja vastaanottoa varten. Aineistot käsitellään torstain 24.6. jälkeen seuraavaksi maanantaina 28.6.

Euromääräiset SEPA pikasiirrot kirjataan heti saajan tilille vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä palvelussa mukana olevien pankkien välillä.

Yrityksen Pankkiyhteys (Web Services) sekä OP-verkkopalvelun, Yrityksen OP-verkkopalvelun ja Yrityspalvelut-verkkopalvelun sisältämä aineistosiirtopalvelu

Aineistokohtaiset pankkipäivän viimeiset kirjausajat torstaina 24.6. on kerrottu Op.fi:ssä Palveluajat maksamisessa -materiaalissa.

Huom.! C2B-palkoissa (SALA-koodilliset toistuvaissuoritukset / etuudet) eräpäivän on oltava pankkipäivä.

OP-verkkopalvelu, OP Yritystalous, Yrityksen OP-verkkopalvelu, Yrityspalvelut–verkkopalvelu, OP-yritysmobiili ja Kassanhallintapalvelu sekä maksujen välitys muihin rahalaitoksiin

Torstaina 24.6. ennen klo 21.00 toiseen rahalaitokseen maksetut SEPA-maksut ovat saajilla maanantaina 28.6.

Torstaina 24.6. ennen klo 16.50 lähetetyt ulkomaanmaksut käsitellään kuluvana päivänä.

Juhannusaattona 25.6. maksuja ei välitetä toisiin rahalaitoksiin.

Tiedotamme asiakkaillemme myös Yrityksen Pankkiyhteys (Web Services)- kanavassa

Juhannusaikataulutiedote on asiakkaidemme noudettavissa Yrityksen Pankkiyhteys (Web Services) -kanavasta 7.6. lähtien.

Hyvää juhannusta!

Lisätiedot

Yritys- ja maksuliikepalvelut 0100 05151