Yritysten vakuutuspalveluihin kirjautuminen on muuttunut

Yritysten digitaalisiin vakuutuspalveluihin kirjaudutaan nyt op.fi:n ja a-vakuutus.fi:n Kirjaudu sisään -osiossa. Kirjautumisosio “Vakuutusten verkkopalvelu yrityksille” on poistunut käytöstä.

Op.fi-verkkopalveluun kirjaudutaan joko henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai yrityspalvelutunnuksilla. Kirjautumiseen voit käyttää sekä OPn että muiden pankkien verkkopankkitunnuksia.

Vakuutukset ja vahingot -osiossa voit tarkastella yrityksen vakuutuksia ja aloittaa vahinkoilmoittamisen. Osa vakuutusasioinneista tapahtuu op.fi:n sisällä. Ne palvelut, joita ei vielä ole uudistettu, avautuvat vanhassa Vakuutusten verkkopalvelussa yrityksille. Kun olet hoitanut asian vanhassa palvelussa, pääset siellä olevan linkin kautta palaamaan takaisin uuteen op.fi:n palveluun ja jatkamaan asiointia siellä.

Verkkopalvelun pääkäyttäjälle huomioitavaa

Mikäli olet yrityksen verkkopalvelun pääkäyttäjä, muistathan huolehtia, että yrityksen verkkopalvelun käyttäjien tiedot ovat ajan tasalla. Käy säännöllisesti läpi käyttäjien tiedot ja poista tai päivitä oikeuksia tarpeen mukaan.

Vakuutuspalveluiden uudistus

Olemme aloittaneet yritysten digitaalisten vakuutuspalveluiden uudistuksen ja ne tulevat käyttöön osissa loppuvuoden 2018 ja vuoden 2019 aikana. Tiedotamme tulevista uudistuksista sitä mukaan, kun ne tulevat käyttöön.

Jos sinulla on kysyttävää uudistettujen palveluiden käytöstä, ole yhteydessä OPn verkkotukeen 010 253 6198 (arkisin klo 8-17).