Avain Asunnot vakuutusedut

Turvaa Avain Asuntojen asukkaille
1

Alueittain nimetyt asiantuntijat

Alueittain nimetyt asiantuntijamme palvelevat sinua henkilökohtaisesti vakuutusasioissasi.

2

Laaja kumppaniverkosto

Kumppanimme auttavat sinua vahingon sattuessa. Samalla hyödyt kumppaniemme tarjoamista alennuksista ja eduista.

3

Asiantunteva korvauspalvelu

Korvauspalvelumme auttaa sinua vahingon sattuessa. Tutustu myös Pohjola Vahinkoapuun.

4

Hyödy omistaja-asiakkaan omavastuuedusta

Osuuspankin omistaja-asiakkaana vahingon yhteydessä maksettava omavastuusi voi olla kodin palo-, rikos- ja luonnonilmiövahingoissa jopa nolla euroa.

Pohjola Vakuutuksen Kotivakuutus

Avain Asunnot edellyttää kaikilta asukkailtaan laajan kotivakuutuksen vastuuvakuutusosineen. Kotivakuutuksella suojaat kotisi rakenteet, huoneiston osat ja irtaimiston esimerkiksi vesi- ja palovahingon varalta. Voit valita kotivakuutuksen kattavuuden ja omavastuun helposti tarpeisiisi ja asumismuotoosi sopivaksi.

Pohjola Kotivakuutus suojaa kotisi ja asumisesi erilaisten pienten ja suurten vahinkojen aiheuttamilta kuluilta. Suosittelemme sinulle aina kaikkein laajinta turvaa, jolloin vakuutus kattaa tulipalojen, luonnonilmiöiden ja vesivahinkojen lisäksi myös rikoksia, rikkoutumisia sekä muita äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja. Pohjola Kotivakuutukseen sisältyy aina vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Vastuuvakuutusta tarvitset silloin, jos aiheutat toiselle vahinkoa, josta olet lain mukaan korvausvastuussa.

Tiesithän, että osuuspankin omistaja-asiakkaana saat jopa 250 euron omavastuuedun, etkä välttämättä maksa omavastuuta lainkaan? Omavastuuetu koskee palo-, luonnonilmiö- ja rikosvahinkoja vahingon määrän ylittäessä valitsemasi omavastuun.

Alueittain nimetyt palveluneuvojat apunasi

Avain Asuntojen asiakkaita palvelevat alueittain nimetyt palveluneuvojat. He tuntevat vakuutustarpeesi ja auttavat sinua löytämään sinulle ja perheellesi oikean vakuutusturvan. Voit olla yhteydessä palveluneuvojiin puhelimitse tai sähköpostitse. Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@pohjola.fi

Etelä-Suomen alueella

Sanna Jännetyinen 010 25 30203

Joakim Böhlström 010 25 30185

Oulun ja Rovaniemen alueella

Tiina Brunni 010 25 30282

Anne Viik 010 25 30343

Jyväskylän ja Tampereen alueella

Sanna Jännetyinen 010 25 30203

Joensuun alueella

Sonja Helkkula 010 25 30323

Kuopion alueella

Kirsi Lounasaho-Gavra 010 25 30336

Huomaathan, että palveluneuvoja ei käsittele korvausasioita. Vahinkoasioissa sinua palvelevat Pohjola Vahinkoapu ja kumppaniverkostomme. 

Pohjola Vahinkoapu ja kattava kumppaniverkostomme käytössäsi

Sattuiko vahinko? Ei hätää, sillä asiakkaanamme Pohjola Vahinkoapu ja kattava vahinkotilanteiden kumppaniverkostomme ovat apunasi. Olipa kyse sitten auton, kodin tai omaisuuden vahingosta, sairastumisesta tai loukkaantumisesta, kumppanimme varmistavat vaivattoman vahingonhoidon ja mutkattoman paluun arkeen. Lisäksi saat ainutlaatuisia etuja hyödyntäessäsi kumppaneidemme palveluita vahingon sattuessa.

” ”
Kotivakuutus - kotiin kuin kotiin
Kotivakuutus on turva kodillesi ja tavaroillesi. Valitse asumismuotosi ja laske hinta omiin tarpeisiisi sopivalle kotivakuutukselle nyt helposti verkossa.

Avain Asunnot tarjoaa asukkailleen vastuullisia asumisen palveluja ja on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, projektinjohtamiseen sekä korjausrakentamiseen. Tarjolla on asumisoikeusasuntoja sekä vuokra-asuntoja jokaiseen tarpeeseen.

Vahingon sattuessa on tärkeää, että saat apua mahdollisimman nopeasti. Tällä varmistat sen, että pääset takaisin normaaliin arkeen mahdollisimman nopeasti.

Pohjola Vahinkoavusta löydät helpot ohjeet erilaisiin vahinkotilanteisiin sekä sinua lähimmän kumppanimme, oli kyseessä sitten sairastuminen, kännykän rikkoutuminen tai kolari. OP:n asiakkaana voit lisäksi tehdä vahinkoilmoituksen OP-mobiili -sovelluksella välittömästi vahingon sattuessa. Pohjola Vahinkoavun pikainen ohjeistus sekä välitön vahinkoilmoitus muodostavat hyvän pohjan ikävistä sekä yllättävistä vahinkotilanteista selviämiselle.