Avain Asunnot vakuutusedut

Turvaa Avain Asuntojen asukkaille
1

Alueittain nimetyt asiantuntijat

Alueittain nimetyt asiantuntijamme palvelevat sinua henkilökohtaisesti vakuutusasioissasi.

2

Laaja kumppaniverkosto

Kumppanimme auttavat sinua vahingon sattuessa. Samalla hyödyt kumppaniemme tarjoamista alennuksista ja eduista.

3

Asiantunteva korvauspalvelu

Korvauspalvelumme auttaa sinua vahingon sattuessa. Tutustu myös Pohjola Vahinkoapuun.

Pohjola Vakuutuksen Kotivakuutus

Avain Asunnot edellyttää kaikilta asukkailtaan laajan kotivakuutuksen. Kotivakuutuksella suojaat kodin rakenteet, huoneiston osat ja irtaimiston esimerkiksi vesi- ja palovahingon varalta, ja voit valita kotivakuutuksen kattavuuden ja omavastuun helposti tarpeisiisi ja asumismuotoosi sopivaksi.

Pohjola Omakoti-vakuutus suojaa kotisi ja asumisesi erilaisien pienten ja suurten vahinkojen aiheuttamilta kuluilta. Palo- ja luonnonilmiö-, Rikos-, Laiterikko-, Putkistovuoto- sekä Särkymis- ja menetysturvan lisäksi saat laajan kotivakuutuksen yhteydessä myös tärkeät Vastuu- ja oikeusturvavakuutukset.

Alueittain nimetyt palveluneuvojat auttavat

Avain Asuntojen asiakkaita palvelevat alueittain nimetyt palveluneuvojat. Hän tuntee vakuutustarpeesi ja auttaa yhdessä kanssasi löytämään sinulle ja perheellesi oikean vakuutusturvan.

Etelä-Suomen alueella

Sanna Jännetyinen 010 25 30203

Joakim Böhlström 010 25 30185

Oulun ja Rovaniemen alueella

Tiina Brunni 010 25 30282

Tommi Leinonen 010 25 30304

Jyväskylän ja Tampereen alueella

Jutta Lampimäki 010 25 30432

Joensuun alueella

Joni Karvinen 010 253 0614

Kuopion alueella

Kirsi Lounasaho-Gavra 010 25 30336

 

Kaikki sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@pohjola.fi

Huomaathan, että palveluneuvoja ei käsittele korvausasioita. Vahinkoasioissa sinua palvelevat kumppaniverkostomme. 

Kattava kumppaniverkostomme käytössäsi

Sattuiko vahinko? Ei hätää, sillä asiakkaanamme kattava vahinkotilanteiden kumppaniverkostomme on apunasi. Olipa kyse sitten auton, kodin tai omaisuuden vahingosta, sairastumisesta tai loukkaantumisesta, kumppanimme varmistavat vaivattoman vahingonhoidon ja mutkattoman paluun arkeen. Lisäksi saat ainutlaatuisia etuja hyödyntäessäsi kumppaneidemme palveluita vahingon sattuessa.

” ”
Kotivakuutus - kotiin kuin kotiin
Kotivakuutus on turva kodillesi ja tavaroillesi. Valitse asumismuotosi ja laske hinta omiin tarpeisiisi sopivalle kotivakuutukselle nyt helposti verkossa.

Avain Asunnot tarjoaa asukkailleen vastuullisia asumisen palveluja ja on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, projektinjohtamiseen sekä korjausrakentamiseen. Tarjolla on asumisoikeusasuntoja sekä vuokra-asuntoja jokaiseen tarpeeseen.

Vahingon sattuessa on tärkeää, että saat apua mahdollisimman nopeasti. Tällä varmistat sen, että pääset takaisin normaaliin arkeen mahdollisimman nopeasti.

Pohjola Vahinkoavusta löydät helpot ohjeet erilaisiin vahinkotilanteisiin sekä sinua lähimmän kumppanimme, oli kyseessä sitten sairastuminen, kännykän rikkoutuminen tai kolari. OP:n asiakkaana voit lisäksi tehdä vahinkoilmoituksen OP-mobiili -sovelluksella välittömästi vahingon sattuessa. Pohjola Vahinkoavun pikainen ohjeistus sekä välitön vahinkoilmoitus muodostavat hyvän pohjan ikävistä sekä yllättävistä vahinkotilanteista selviämiselle.