TV-sarjoja, elokuvia ja urheilua C Moresta.

C More Total -toppförmån för ägarkunder

Som ägarkund i Andelsbanken får du underhållnings- och sportpaketet C More Total avgiftsfritt i en månad och med 30 % rabatt på beställningen för de följande 11 månaderna! Du får förmånen som vår nuvarande eller nya ägare. Till vårt omfattande produktutbud hör t.ex. Champions League, formel 1 och annan toppidrott.

Vill du få ett brett utbud av filmer och serier från Hollywood, Norden och Finland samt live-sport och omtyckta tv-program utan avbrott? Som ägarkund i Andelsbanken får du underhållnings- och sportpaketet C More Total gratis i en månad och 30 procent rabatt på beställningen för de följande 11 månaderna! Förmånen är värd 129 euro. Tjänsten C More Total är finskspråkig.

Lös enkelt in förmånerna med OP-mobilen!   

Förmånerna från våra samarbetspartner bär du enkelt med dig i fickan och kan enkelt lösa in dem med OP-mobilen.

1. Om du inte ännu har OP-mobilen, ladda ned den i din telefon i iOS- eller Android-appbutiken. Ta i bruk appen med OP:s nättjänstkoder.

2. Om du redan har laddat ned OP-mobilen i din telefon eller din pekplatta, logga först in i OP-mobilen.

3. Välj Annat, Ägarförmåner och därefter Förmåner och evenemang. I avsnittet Ägarförmåner i OP-mobilen ser du koden som du kan använda för att lösa in förmånen på C Mores sida.

Vad är C More Total?

C More är en direktuppspelningstjänst som ger dig ett brett utbud av filmer och serier från Hollywood, Norden och Finland, samt ett växande utbud inhemska C More-originalserier. Som ägarkund i Andelsbanken får du tillgång till tjänsten C More Total. Med den kan du också njuta av mångsidigt sportutbud: C More Total är den enda i Finland som visar alla F1-sändningar, ishockey-VM-matcher samt matcher i Champions League, Europaligan och La Liga som direktsändningar. Barnunderhållningen är på finska eller textad till finska. Du ser också dina favoritprogram på MTV, Sub och AVA utan avbrott och dessutom förhandsvisas episoder från flera serier en vecka före tv-sändningen.

Du kan titta på C More Total var och när som helst, så mycket du vill, på följande sätt:

  • med dator (Windows och Mac)
  • med telefon eller datorplatta (iOS- och Android-apparater)
  • med Samsung Smart TV, Android-TV-apparater och LG Smart TV (nya modeller)
  • via Chromecast, AirPlay och Apple TV

Lös in förmånen senast 31.12.2019

Förmånen är avsedd för andelsbankens ägarkunder som har OPs nättjänstkoder och betalkort. Efter den avgiftsfria månaden gäller beställningen tills vidare till nedsatt pris (norm. 29,95 €/mån.), om man inte avbeställer innan den avgiftsbelagda beställningen börjar.  Förmånen är i kraft i ett år från aktiveringstidpunkten. Den sista dagen för inlösningen av förmånen är 31.12.2019. Förmånen kan endast lösas in en gång.

 

  • Är du inte ännu ägarkund?

    Som ägarkund får du tillgång till OPs bästa kundförmåner och rabatter. Dessutom samlar du för skötseln av dina ärenden värdefull OP-bonus som du kan dra nytta av till ett värde av hundratals euro per år. Om du har OP-nättjänstkoder, kan du ansluta dig som ägarkund på nätet.

Vem får förmånen?

Förmånen är avsedd för andelsbankens ägarkunder som har OPs nättjänstkoder och betalkort.

Ifall du är ägarkund men inte har OPs nättjänstkoder och/eller kort, ska du kontakta din andelsbank.

Lös in förmånen i tjänsten C More genom att identifiera dig som ägarkund med andelsbankens nättjänstkoder och aktivera tjänsten med OP:s kort. Tjänsten är finskspråkig. Du kommer enkelt till tjänsten C More via OP-mobilen. 

1. Om du inte ännu har OP-mobilen, ladda ned den i din telefon i iOS- eller Android-appbutiken. Ta i bruk appen med OP:s nättjänstkoder.

2. Om du redan har laddat ned OP-mobilen i din telefon eller din pekplatta, logga först in i OP-mobilen.

3. Välj Annat, Ägarförmåner och därefter Förmåner och evenemang. I avsnittet Ägarförmåner i OP-mobilen ser du koden som du kan använda för att lösa in förmånen på C Mores sida.​

 

 

Om du använder C More Total, men vill lösa in din ägarkundsförmån, ska du avbeställa din nuvarande beställning på C Mores webbplats.

Förmånen gäller endast direktuppspelningstjänsten C More (cmore.fi) och den kan inte tillämpas på C More-paket som har köpts via operatörer.