C More -etu

C More -förmån för ägarkunder

Som Andelsbankens ägarkund får du C More-streamingtjänsten avgiftsfritt i en månad, varefter abonnemanget fortsätter till ett 30 % lägre månadspris. C Mores pris för ägarkunder är efter den avgiftsfria månaden 9,05 euro/mån (normalt 12,95 euro/mån). Med ditt abonnemang ser du alla C More-serier och -filmer. Du kan se på MTV3:s, Subs och AVAs favoritprogram utan reklamavbrott. Dessutom sänds flera seriers avsnitt en vecka på förhand innan de sänds på tv. Alla barnprogram är alltid dubbade eller textade till finska.

Se alla C Mores serier och filmer via C Mores streamingtjänst 

Via C Mores streamingtjänst ser du ett brett utbud av C More-filmer och -serier från Hollywood, Norden och Finland, samt ett växande utbud inhemska C More-originalserier. Du kan också se på MTV3:s, Subs och AVAs favoritprogram utan avbrott. Dessutom sänds flera seriers avsnitt en vecka på förhand innan de sänds på tv. Barnprogrammen innehåller mycket sevärt för familjens minsta och för lite äldre barn.

Se C Mores filmer och serier

Se C Mores barnprogram

Du kan titta på C Mores serier och filmer var och när som helst, så mycket du vill, på följande sätt:

  • med datorn (Windows och Mac)
  • med smarttelefon eller pekplatta (iOS- och Android-enheter)
  • med Samsung Smart TV, Android-TV-apparater och LG Smart TV (nya modeller)
  • via Chromecast, AirPlay och Apple TV

Så här löser du in förmånen behändligt med OP-mobilen!   

Förmånerna från våra samarbetspartner bär du enkelt med dig i fickan och kan enkelt lösa in dem med OP-mobilen.

1. Om du inte ännu har OP-mobilen, ladda ned den i din telefon i iOS- eller Android-appbutiken. Ta i bruk appen med OP:s nättjänstkoder.

2. Om du redan har laddat ned OP-mobilen i din telefon eller din pekplatta, logga först in i OP-mobilen.

3. Välj Annat, Ägarförmåner och därefter Förmåner och evenemang. I avsnittet Ägarförmåner i OP-mobilen ser du koden som du kan använda för att lösa in förmånen på C Mores sida.

Lös in förmånen före 30.6.2021 så får du C More avgiftsfritt i en månad

Rätt till C More-streamingtjänsten har de andelsbankens ägarkunder som har OP:s nättjänstkoder. C More-abonnemanget fortsätter efter den avgiftsfria månaden som ett tillsvidareabonnemang till priset 9,05 euro/mån, om det inte annulleras innan den avgiftsbelagda perioden börjar. Den sista dagen för inlösningen av förmånen är 30.6.2021. Förmånen kan lösas in endast en gång. Om du tidigare utnyttjat C More Total-förmånen, kan du inte lösa in C Mores underhållningsförmån för ägarkunder till ett rabatterat C More-pris. Det är inte möjligt att utnyttja C Mores gratismånad mer än en gång. Streamingtjänstförmånen gäller inte kanalpaket. OP är inte ansvarig för eventuella prisändringar i samarbetspartnerns produkter.

Är du inte ännu ägarkund?

Som kund i andelsbanken kan du bli ägarkund, varmed du äger en del av din bank. Som ägarkund samlar du OP-bonus och får rabatt på dina bank- och försäkringsärenden samt förmåner från våra samarbetspartner. Då du blir ägarkund betalar du en medlemsinsats, som är en engångsplacering – inga andra avgifter tas ut. I de flesta bankerna är medlemsinsatsen 100 euro.

Vem får förmånen?

Förmånen är avsedd för andelsbankens ägarkunder som har OPs nättjänstkoder och betalkort.

Ifall du är ägarkund men inte har OPs nättjänstkoder och/eller kort, ska du kontakta din andelsbank.

Lös in förmånen i tjänsten C More genom att identifiera dig som ägarkund med andelsbankens nättjänstkoder och aktivera tjänsten med OP:s kort. Tjänsten är finskspråkig. Du kommer enkelt till tjänsten C More via OP-mobilen. 

1. Om du inte ännu har OP-mobilen, ladda ned den i din telefon i iOS- eller Android-appbutiken. Ta i bruk appen med OP:s nättjänstkoder.

2. Om du redan har laddat ned OP-mobilen i din telefon eller din pekplatta, logga först in i OP-mobilen.

3. Välj Annat, Ägarförmåner och därefter Förmåner och evenemang. I avsnittet Ägarförmåner i OP-mobilen ser du koden som du kan använda för att lösa in förmånen på C Mores sida.​

 

 

Om du använder C More, men vill lösa in din ägarkundsförmån, ska du avbeställa din nuvarande beställning på C Mores webbplats.

Förmånen gäller endast direktuppspelningstjänsten C More (cmore.fi) och den kan inte tillämpas på C More-paket som har köpts via operatörer.