C More Total

C More Total -huippuetu omistaja-asiakkaalle

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat C More Totalin kuukaudeksi maksutta ja -30 % seuraavasta 11 kuukausitilauksesta! Edun saat nykyisenä tai uutena omistajanamme. Kattavassa ohjelmistossa Mestarien liiga, formulat ja muut urheilun huippuhetket sekä viihdettä kotimaasta ja ulkomailta.

Haluaisitko runsaan kattauksen liveurheilua, leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta sekä TV:n suosikkiohjelmia ilman katkoja? Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat C More Totalin kuukaudeksi maksutta ja 30 prosentin alennuksen seuraavasta 11 kuukausitilauksesta! Edun arvo on 129 euroa.

Etuun on oikeutettu osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on OP:n verkkopalvelutunnukset ja maksukortti. Tilaus jatkuu maksuttoman kuukauden jälkeen toistaiseksi voimassaolevana tilauksena 30 prosentin alennushintaan (norm. 29,95 €/kk), jos sitä ei peruuteta ennen maksullisen ajankohdan alkamista. Etu on voimassa vuoden käyttöönottohetkestä. Viimeinen edun lunastamispäivä on 31.12.2019. Edun voi lunastaa vain kerran. OP ei vastaa mahdollisista yhteistyökumppanin tuotteisiinsa tekemistä hintamuutoksista.

Mikä on C More Total?

C More on suoratoistopalvelu, jonka kautta näet laajan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta, sekä kasvavan valikoiman kotimaisia C More -alkuperäissarjoja. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat käyttöösi C More Totalin, jonka kautta pääset nauttimaan myös monipuolisesta urheilutarjonnasta: C More Total tarjoaa ainoana Suomessa kaikki F1-lähetykset, jääkiekon MM-ottelut sekä Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja LaLigan ottelut suorina lähetyksinä. Lapsille on tarjolla suomeksi puhuttua tai tekstitettyä viihdettä. Näet myös MTV3:n, Subin ja AVAn suosikkiohjelmat ilman katkoja.

Voit katsoa C More Totalia missä ja milloin haluat, niin paljon kuin haluat seuraavilla tavoilla:

  • tietokoneella
  • älypuhelimella tai tabletilla (iOS- ja Android-laitteet)
  • Samsung Smart TV:llä, Android TV -laitteilla ja Apple TV:llä
  • Chromecastin ja AirPlayn kautta.
Nuoret käsi kädessä

Omistaja-asiakkaaksi osuuspankkiin

Omistaja-asiakkaana saat tuntuvia etuja ja alennuksia asioinnistasi OPlla. Lisäksi asiointisi kerryttää rahanarvoisia OP-bonuksia, joista voit hyötyä jopa satojen eurojen arvosta vuodessa.

Etuun on oikeutettu osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on OPn verkkopalvelutunnukset ja maksukortti.

Mikäli olet omistaja-asiakas, mutta sinulla ei ole OPn verkkopalvelutunnuksia ja/tai korttia, otathan yhteyttä pankkiisi lunastaaksesi edun.

Edun lunastaminen

Etu lunastetaan C Moren palvelussa tunnistautumalla omistaja-asiakkaaksi Osuuspankin verkkopalvelutunnuksilla ja lunastamalla palvelu OPn kortilla. Pääset siirtymään C Moren palveluun tämän sivun yläosasta löytyvän 'Lunasta etu' -painikkeen kautta.

Jos sinulla on C More Total käytössäsi, mutta haluat lunastaa omistaja-asiakasedun, peru nykyinen tilauksesi C Moren sivulla.

Etu koskee ainoastaan C Moren suoratoistopalvelua (cmore.fi), eikä sitä voi soveltaa operaattorien kautta ostettuihin C More –paketteihin.