F-Secure – omistaja-asiakasetu

Tjänsten F-Secure TOTAL som ägarkundsförmån

Som ägarkund i andelsbanken kan du till ett förmånspris skydda din dator och mobilapparat med datasäkerhetspaketet F-Secure TOTAL. Du får den förstklassiga tjänsten i 6 månader avgiftsfritt och utan förbindelser (värde 39,95 €). Efter det kan du göra ett årligt abonnemang till ett rabatterat pris på 49,90 € (norm. 79,99 €).  Gå till F-Secures webbplats och lös in förmånen!

F-Secure TOTAL är ett utmärkt datasäkerhetspaket för dig och dina apparater. Fördelar:

  • Du kan skydda mobilapparaterna och bordsdatorerna också mot de nyaste virusen och skadliga programmen i realtid med antivirusprogrammet. Du kan också sätta tidsgränser för dina barns internetanvändning.
  • Du blir anonym på nätet genom att nätförbindelserna för din telefon och dator döljs av VPN-appen. Du skyddar din integritet och identitet.
  • Med tjänsten Someturva får du ett heltäckande skydd mot nätbrott. Someturva erbjuder lättillgänglig juridisk hjälp vid problem i de sociala medierna, till exempel smädelser, hot, trakasserier eller spridning av privata angelägenheter.
  • Du hanterar dina lösenord med en app avsedd för det och minskar samtidigt dina datasäkerhetsrisker på nätet.

Din ägarkundsförmån

Du får den vältäckande tjänsten F-Secure TOTAL i 6 månader avgiftsfritt och utan förbindelser (förmånens värde 39,95€). Efter det kan du beställa tjänsten till en rabatterad årsavgift på 49,90 € (norm. 79,99€).  Erbjudandet gäller tills vidare. Förmånen kan endast lösas in en gång. Rätt till förmånen har de av andelsbankens ägarkunder som har OP:s nättjänstkoder.

Förmånen gäller datasäkerhetstjänsten F-Secure TOTAL för tre apparater. Du kan till exempel skydda en PC och två smarttelefoner. En närmare beskrivning av de datasäkerhetstjänster som ingår i F-Secure TOTAL finns på F-Secures webbplats.

Etukenossa olevia etujuttuja riittää omistaja-asiakkaille.

Bli ägarkund i andelsbanken

Som ägarkund får du betydande förmåner och rabatter på skötseln av dina ärenden i OP. När du uträttar dina ärenden hos OP samlar du dessutom OP-bonus, som används till exempel för att kvitta bankens serviceavgifter eller försäkringsräkningar. 

  • Du kan lösa in förmånen i F-Secures tjänst. Klicka på “Lös in förmånen” så kommer du till F-Secures webbplats. Logga in i F-Secures tjänst via Tupas-identifieringen med dina nättjänstkoder och lös in förmånen. 
  • Rätt till förmånen har de av andelsbankens ägarkunder som har OP:s nättjänstkoder.
  • Erbjudandet gäller tills vidare. Förmånen kan endast lösas in en gång. Gratisperioden på ett halvt år förbinder inte kunden till någonting och den leder inte automatiskt till en avgiftsbelagd beställning.
  • En kund som redan har ett My F-Secure-konto kan aktivera förmånen genom att öppna ett nytt kundkonto i F-Secures tjänst med en annan e-postadress.

OP är inte ansvarig för eventuella ändringar i samarbetspartnerns produkter, till exempel prisändringar.