F-Secure – omistaja-asiakasetu

Omistaja-asiakasetu F-Secure TOTAL -palvelusta

Osuuspankin omistaja-asiakkaana suojaat tietokoneesi ja mobiililaitteesi etuhintaan F-Secure TOTAL -tietoturvapaketilla. Saat ensiluokkaisen palvelun käyttöösi 6 kuukaudeksi ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia (arvo 39,95 €), jonka jälkeen voit tehdä vuositilauksen alennettuun hintaan 49,90 € (norm. 79,99 €). Siirry F-Securen sivulle ja lunasta etu!

F-Secure TOTAL on ensiluokkainen tietoturvapaketti sinulle ja laitteillesi. Näin hyödyt:

 • Suojaat mobiililaitteet ja pöytäkoneet uusimmiltakin viruksilta ja haittaohjelmilta reaaliaikaisesti virustorjuntaohjelmalla. 
 • Toimit verkossa anonyymisti, kun suojaat puhelimesi ja tietokoneesi verkkoyhteydet VPN-sovelluksen avulla. VPN-sovellus piilottaa laitteesi muilta käyttäjiltä verkossa ja saat näin suojaa yksityisyydellesi ja identiteetillesi.
 • Pankkitoimintojen suojaus turvaa verkkomaksut ja verkkopankkisivustot entistäkin paremmin. Se katkaisee vaaralliset yhteydet käyttäessäsi rahaa verkossa ja estää tietojesi sieppausyritykset. Lue lisää, miten pidät rahasi turvassa verkossa. 
 • Voit asettaa lapsellesi aikarajoja laitteiden käytölle, estää ei-toivottuja sivustoja tai paikantaa kadonneita, varastettuja tai hävinneitä laitteita. Lue, miten luot turvallisemman internetin lapsillesi. 
 • Hallitset salasanojasi helppokäyttöisellä salasanojen-hallintasovelluksella, johon voit tallentaa salasanasi turvallisesti ja päästä niihin käsiksi kaikilta laitteiltasi. Näin pienennät samalla tietoturvariskejäsi verkossa. 
 • Saat kattavan suojan nettikiusaamista vastaan Someturva-palvelun avulla. Someturva on digitaalinen palvelu, joka tarjoaa nimettömästi ja luotettavasti annettavaa laillista apua ja ohjeistusta nettikiusaamiseen liittyen. Tässä joitakin esimerkkejä somessa mahdollisesti ilmenevistä epämukavista tilanteista:
  • Joku levittää valheita sinusta.
  • Joku on tehnyt feikkiprofiilin nimelläsi ja/tai kuvallasi.
  • Joku lähettää sinulle jatkuvasti ahdistelevia viestejä.
  • Joku on jakanut kuviasi luvatta.

  Lue lisää Someturvasta

  Kokeile F-Secure TOTAL -tietoturvapalvelua ilmaiseksi

  Saat kattavan F-Secure TOTAL -palvelun 6 kuukaudeksi ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia (edun arvo 39,95 €), jonka jälkeen voit tilata palvelun alennettuun vuosihintaan 49,90 € (norm. 79,99 €). Tarjous on voimassa toistaiseksi. Edun voi lunastaa vain kerran. Etuun on oikeutettu osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on OP:n verkkopalvelutunnukset.

  Etu koskee F Secure TOTAL -tietoturvapalvelua, joka kattaa kolmen laitteen suojauksen. Voit suojata esimerkiksi yhden PC:n ja kaksi älypuhelinta. Löydät tarkan kuvauksen F-Secure TOTALiin kuuluvista tietoturvapalveluista F-Securen verkkosivulta.

Etukenossa olevia etujuttuja riittää omistaja-asiakkaille.

Omistaja-asiakkaaksi osuuspankkiin

Osuuspankin asiakkaana voit liittyä omistaja-asiakkaaksi, jolloin omistat osan pankistasi. Omistaja-asiakkaana sinulle kertyy OP-bonuksia ja saat alennuksia pankki- ja vakuutusasioinnistasi sekä etuja yhteistyökumppaneiltamme. Omistaja-asiakkaaksi liittyessäsi maksat kertasijoituksena jäsenosuusmaksun, muita maksuja ei ole. Useimmissa pankeissa jäsenosuusmaksu on suuruudeltaan 100 euroa.

 • Etu lunastetaan F-Securen palvelussa. Siirry kohdasta ”Lunasta etu” F-Securen verkkosivulle, kirjaudu F-Securen palveluun Tupas-tunnistautumisen kautta verkkopalvelutunnuksillasi ja lunasta etu. 
 • Etuun on oikeutettu osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on OP:n verkkopalvelutunnukset.
 • Tarjous on voimassa toistaiseksi. Edun voi lunastaa vain kerran. Puolen vuoden ilmaisjakso ei sido asiakasta mihinkään eikä johda automaattisesti maksulliseen tilaukseen.
 • My F-Secure -tilin jo omaava asiakas voi aktivoida edun avaamalla uuden asiakastilin F-Securen palvelussa eri sähköpostiosoitteella.

OP ei vastaa mahdollisista yhteistyökumppanin tuotteisiinsa tekemistä muutoksista, esimerkiksi hintamuutoksista.