F-Secure – omistaja-asiakasetu

Omistaja-asiakasetu F-Secure TOTAL -palvelusta

Osuuspankin omistaja-asiakkaana suojaat tietokoneesi ja mobiililaitteesi etuhintaan F-Secure TOTAL -tietoturvapaketilla. Saat ensiluokkaisen palvelun käyttöösi 6 kuukaudeksi maksutta ja ilman sitoumuksia (arvo 39,95 €), jonka jälkeen voit tehdä vuositilauksen alennettuun hintaan 49,90 € (norm. 79,90 €). Siirry F-Securen sivulle ja lunasta etu!

F-Secure TOTAL on ensiluokkainen tietoturvapaketti sinulle ja laitteillesi. Näin hyödyt:

  • Suojaat mobiililaitteet ja pöytäkoneet uusimmiltakin viruksilta ja haittaohjelmilta reaaliaikaisesti virustorjuntaohjelmalla. Voit myös asettaa aikarajoituksia lastesi internetin käytölle.
  • Toimit verkossa anonyymisti, kun suojaat puhelimesi ja tietokoneesi verkkoyhteydet VPN-sovelluksen avulla. Saat suojaa yksityisyydellesi ja identiteetillesi.
  • Saat kattavan suojan nettirikoksia vastaan Someturva-palvelun avulla. Someturva tarjoaa matalan kynnyksen oikeusapua sosiaalisessa mediassa kohdattuihin ongelmiin, kuten haukkumiseen, uhkailemiseen, häirintään tai yksityisasioiden levittämiseen.
  • Hallitset salasanojasi siihen tarkoitetulla sovelluksella ja pienennät samalla tietoturvariskejäsi verkossa.

Omistaja-asiakkaan etusi

Saat kattavan F-Secure TOTAL -palvelun 6 kuukaudeksi maksutta ja ilman sitoumuksia (edun arvo 39,95 €), jonka jälkeen voit tilata palvelun alennettuun vuosihintaan 49,90 € (norm. 79,90 €). Tarjous on voimassa toistaiseksi. Edun voi lunastaa vain kerran. Etuun on oikeutettu osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on OP:n verkkopalvelutunnukset.

Etu koskee F Secure TOTAL -tietoturvapalvelua, joka kattaa kolmen laitteen suojauksen. Voit suojata esimerkiksi yhden PC:n ja kaksi älypuhelinta. Löydät tarkan kuvauksen F-Secure TOTALiin kuuluvista tietoturvapalveluista F-Securen verkkosivulta.

Etukenossa olevia etujuttuja riittää omistaja-asiakkaille.

Omistaja-asiakkaaksi osuuspankkiin

Omistaja-asiakkaana saat tuntuvia etuja ja alennuksia asioinnistasi OP:lla. Lisäksi asiointisi kerryttää OP-bonuksia, joilla kuitataan esimerkiksi pankin palvelumaksuja tai vakuutuslaskuja. 

  • Etu lunastetaan F-Securen palvelussa. Siirry kohdasta ”Lunasta etu” F-Securen verkkosivulle, kirjaudu F-Securen palveluun Tupas-tunnistautumisen kautta verkkopalvelutunnuksillasi ja lunasta etu. 
  • Etuun on oikeutettu osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on OP:n verkkopalvelutunnukset.
  • Tarjous on voimassa toistaiseksi. Edun voi lunastaa vain kerran. Puolen vuoden ilmaisjakso ei sido asiakasta mihinkään eikä johda automaattisesti maksulliseen tilaukseen.
  • My F-Secure -tilin jo omaava asiakas voi aktivoida edun avaamalla uuden asiakastilin F-Securen palvelussa eri sähköpostiosoitteella.

OP ei vastaa mahdollisista yhteistyökumppanin tuotteisiinsa tekemistä muutoksista, esimerkiksi hintamuutoksista.