Mihin sijoittaa loppuvuonna 2020?

Katso Pörssitutkasta miten navigoida myrskyisessä markkinassa ja nappaa sijoitusvinkit syksyyn.

OP:n Pörssitutka -sijoittajan webinaarin tallenne on nyt kaikkien katsottavissa! Webinaarissa OP:n pääanalyytikko Antti Saari kertoo muun muassa talouden tilasta, toimialojen näkymistä sekä osakemarkkinoista.

Monille sijoittajille tutuksi tullut OP:n sijoitusstrategia -julkaisu sai täysin uuden muodon Pörssitutka-nimellä vastataksemme paremmin asiakaskunnan toiveisiin. Pörssitutka tarjoaa edeltäjäänsä tiiviimmän, lukijaystävällisemmän ja enemmän konkreettisia sijoitusideoita sisältävän paketin. Olemme kasvattaneet markkinateema-, yhtiö- ja toimialanäkemysten syvyyttä, samalla tarjoten helppoja tapoja toteuttaa näitä ideoita omassa sijoitussalkussa. Pörssitutka on luettavissa OP:n säästäjä- ja sijoittaja-asiakkaille op.fi-verkkopalvelussa.

Pörssitutka julkaistaan edeltäjänsä tavoin kaksi kertaa vuodessa ja sen tuottaa OP Marketsin Analyysi-yksikkö, joka on alansa suurimpia Suomessa. Analyysi-yksikkömme panostaa erityisesti toimiala- ja yritystutkimukseen ja sen seurannassa on yli 70 suomalaista listattua yhtiötä.

 

Lue lisää OP:n analyysejä täältä (kirjautuneelle): https://www.op.fi/auth/saastot-ja-sijoitukset/kurssit-ja-markkinat/tutkimus