Kesän juhlat lähestyvät – vaihda käteinen parempaan rahalahjaan

Raha on vuodesta toiseen toivotuin lahja ylioppilasjuhlia, valmistujaisia ja rippijuhlia viettävälle nuorelle. Näin annat rahalahjat kätevästi ilman käteistä.

Tilisiirto on perillä nopeasti ja vaivatta

Asuuko lahjansaaja kaukana? Jos hänellä on käytössään Siirto-maksut, voit siirtää rahalahjan suoraan tilille pelkän puhelinnumeron avulla OP-mobiilissa tai Pivossa. Maksu on perillä välittömästi, vaikka saajan tili olisi toisessa pankissa. 

Voit siirtää rahaa myös tilisiirrolla, jos lahjansaajan tilinumero on tiedossasi. Kysy rohkeasti saajan tilinumeroa, kun haluat lahjoittaa rahaa tilisiirrolla.

Osake- tai rahastolahja on sijoitus tulevaisuuteen

Kun annat lahjaksi rahastoja tai osakkeita, kannustat samalla nuorta säästämään ja sijoittamaan. Vuosien varrella lahjastasi saattaa kasvaa merkittävä pääoma. 

Osakelahjaa varten saajalla tulee olla arvo-osuustili tai osakesäästötili, jolla osakkeita säilytetään. OP:n asiakas voi avata arvo-osuustilin op.fi-palvelussa ja osakesäästötilin OP-mobiilissa. 

Osakkeet ja rahastot kannattaa valita lahjansaajan kiinnostuksen kohteiden mukaan, sillä se voi innostaa tutustumaan sijoittamisen maailmaan tarkemmin.

Lisää vinkkejä valmistujaisten rahalahjoihin

Auta lahjansaajaa kartuttamaan asuntosäästöjä ASP-tilille, turvaa nuoren tulevaisuutta lahjoittamalla sijoitusvakuutus tai muista läheistä OP:n omistaja-asiakkuudella.