Miten talous toimii -verkkokurssi tarjoaa asiantuntijoiden ajantasaisimman näkemyksen taloustieteen perusteista

Verkkokurssi on avoin kaikille ja soveltuu parhaiten opinnoissaan toiselle asteelle ehtineille tai sitä vanhemmille. Verkkokurssille voi osallistua 14.10. alkaen osoitteessa talouskurssi.fi

Talous vaikuttaa kaikkeen ympärillämme ja muovaa maailmaa. Jotta itse voimme muuttaa maailmaa, on meidän ymmärrettävä, miten talous toimii. Miten talous toimii? -verkkokurssi kertoo siitä, miten leipä löytää pöytäämme, varallisuus maailmassa jakautuu ja maailman suuret ongelmat syntyvät ja voidaan myös ratkaista. 

Verkkokurssin ovat toteuttaneet Taloustieteen keskus Helsinki GSE ja rahoittaneet Helsingin yliopisto ja Aalto-yliopisto. OP Ryhmä on kurssin viestintäkumppani.

Miksi OP Ryhmä puhuu taloustaidoista?

Uimataito, lukutaito ja taloustaito ovat kaikki yhtä merkittäviä. OP haluaa tukea suomalaisten taloustaitoja, sillä välitämme suomalaisten taloudellisesta hyvinvoinnista. Toteutamme tämän tarjoamalla uusia palveluita oman talouden kokonaisvaltaiseen hallintaan ja tekemällä aktiivista taloustaitotyötä. 

Haluamme lisätä avointa keskustelua raha-asioista. Nostamme omaan talouteen liittyviä kiperiäkin aiheita esille, ja kannustamme asiakkaitammekin puhumaan rahasta enemmän. Haluamme tehdä suomalaisista fiksua talouskansaa.