Mies huoltaa moottoripyörää

Motoristi - ylläpidä ajotaitoasi

Starttaa ajokautesi entistä taidokkaampana kuljettajana! Pohjola Vakuutus, Suomen Autokoululiitto ja sopimusajoradat tarjoavat yhteistyössä kaikille motoristeille kattavan harjoittelupaketin, jonka avulla valmistaudut ajokauteen huolella ja vältät vältettävissä olevat haaverit.

Moottoripyörille tarjottava kurssi on kattava ja tiivis noin kolmen tunnin paketti erilaisia aktiivisia harjoitteita. Kurssi yhdistelee erilaisia moottoripyörän hallinnan taitoja niin pihanopeuksissa kuin taajama- ja maantienopeuksissakin. Lisäksi kurssin aikana opit ryhmäajon salat!

Kurssi soveltuu erinomaisesti jokaiselle motoristille aloittelijoista kokeneisiin ja toimii hyvin lämmittelynä tulevaan ajokauteen. Kurssin suoritettuasia voit nauttia mutkaisista teistä hyvillä mielin!

Suorita ajoharjoittelu ja lunasta etusi

Suoritettuasi motoristin ajoharjoittelun jossain sopimusajoradoistamme olet oikeutettu 20 % alennukseen moottoripyörän kaskovakuutuksesta. Etu on voimassa 6 kuukauden ajan ajoharjoittelun suorittamisesta.

Etu on vuosittain aleneva alennus (-20% kaskon ensimmäisen vuoden maksusta, toisen vuoden maksusta -15%, kolmannesta -10% ja neljännestä -5%).

Näin lunastat etusi

  1. Siirry tekemään tarjouspyyntö moottoripyörävakuutuksesta.
  2. Täytä tarvittavat omat ja vakuutettavan ajoneuvon tiedot.
  3. Kirjoita lisätietokenttään autokoulun tai ajoharjoitteluradan nimi sekä ajosuorituksen ajankohta.
  4. Lähetä tarjouspyyntö. Olemme sinuun yhteydessä parin arkipäivän kuluessa tarjouspyynnön vastaanottamisesta.