Muutoksia palveluidemme hintoihin ja ehtoihin 1.6.2022

Muutamme joidenkin palveluidemme hintoja ja ehtoja kesäkuun alussa.

Lähetämme tiedon uusista hinnoista ja muista muutoksista henkilöasiakkaillemme maaliskuun aikana joko verkkoviestillä OP-mobiilissa ja op.fi-palvelussa tai kirjeitse. Saapuneesta verkkoviestistä lähetämme ilmoituksen tekstiviestillä. Kaikki voimassa olevat hintamme löytyvät osoitteesta op.fi/hinnasto ja ehtomme osoitteesta op.fi/ehdot.

Tarjoamme jatkossakin parhaat edut omistaja-asiakkaillemme

Haluamme tarjota parhaat hintaedut omistaja-asiakkaillemme. Nostamme käyttötilin kuukausimaksun kesäkuun alussa 2,00 eurosta 2,50 euroon, mutta korotus ei koske omistaja-asiakkaita. Omistaja-asiakkaille käyttötili on edelleen maksuton. Valtaosa asiakkaistamme on omistaja-asiakkaita. 

Nuorille omistaja-asiakkaillemme tarjoamme entistä parempia etuja laskemalla päivittäispalvelupakettien hintoja. Jatkossa esimerkiksi päivittäispalvelupaketti OP Classic, OP Debit, OP Basic tai OP Electron ja OP Duo -korteilla maksaa 26–29-vuotiaille omistaja-asiakkaille aiemman 5,95 euron sijaan 2,00 euroa kuukaudessa. 

Käyttötili on maksuton alle 26-vuotiaille.

Miten veloitamme palvelumaksut?

Veloitamme palvelumaksut ja palkkiot tililtäsi automaattisesti kuukausittain. Jos olet omistaja-asiakas, veloitamme palvelumaksut ensisijaisesti sinulle kertyneistä OP-bonuksista.