Omistaja-asiakkaan osakevälityksen 1 % palkkiokaton etua jatketaan

Omistaja-asiakkaiden kotimaisiin (Helsinki ja Tukholma) ja ETF-toimeksiantoihin sovelletaan yhden prosentin (1 %) palkkiokattoa 1.9.2019 alkaen seuraavan vuoden ajan. Osana syksyn palveluhinnaston uudistusta myös osakevälityksen palveluhinnat muuttuvat. Hinnoittelu säilyy kilpailukykyisenä kaikille asiakkaille, ja tarjoaa omistaja-asiakkaillemme erinomaisia etuja.
 
  • Yli 700 euron kotimaisten toimeksiantojen välityspalkkio laskee 8 eurosta 7 euroon
  • Yli 4 120 euron kotimaisten toimeksiantojen välityspalkkio laskee 0,17 %:iin 0,18 %:sta
  • Alle 700 euron kotimaisten toimeksiantojen välityspalkkio säilyy ennallaan
  • Ulkomaisten yli 4 700 euron toimeksiantojen välityspalkkio laskee 0,17 %:iin 0,18 %:sta
  • Ulkomaisten alle 800 euron toimeksiantojen välityspalkkio on jatkossa 8 euroa, kun palkkiokatto näiden osalta poistuu
Omistaja-asiakkaan 1 %:n palkkiokaton ansiosta kaupankäyntikulut ovat enintään yhden prosentin kauppasummasta. Palkkiokatto koskee kaikkia kotimaisia markkinoita ja op.fi:stä löytyviä arvopapereita – niin osakkeita, warrantteja kuin pörssilistattuja ETF-rahastoja. Etu on merkittävä erityisesti pientä kauppaa käyville osakesijoittajille, esimerkiksi 100 euron kaupasta maksat vain yhden euron kaupankäyntipalkkion minimipalkkion (3-8 euroa) sijasta.
 
Lisäksi omistaja-asiakkaana maksat edelleen sijoittamisen palvelupaketin OP-bonuksilla, joka sisältää laajuudesta riippuen arvo-osuustilin ja Suomen kattavimman osakeanalyysin. Palvelupaketti on maksuton, jos osakevälityspalkkiot ovat yli 500 euroa per edellinen kalenterineljännes.
 
Lue lisää yhden prosentin (1 %) palkkiokaton kampanjasta.