Onko sinulla Visa- tai Mastercard-luotto? Ehto- ja hintamuutoksia 1.12. alkaen

Veloitamme jatkossa maksun OP-Visa- ja OP-Mastercard-luoton paperilaskusta ja muutamme OP-Visa-luoton kuukausierää. Yhdistämme myös Visa- ja Mastercard-luottojen ehdot. Nämä muutokset tulevat voimaan 1.12.2021.

Viestimme kaikista Visa- ja Mastercard-luottojen ehtojen ja palveluhinnaston muutoksista syyskuun aikana joko kirjeellä tai viestillä asiakkaillemme, joita muutokset koskettavat. Jos käytössäsi on digitaaliset palvelumme, saat viestin op.fi-palveluun ja OP-mobiiliin.

E-laskun hiilijalanjälki on vain kolmannes paperilaskusta

Haluamme olla hiilinegatiivisia vuonna 2025 ja paperin käytön vähentäminen on yksi osa vastuullista toimintaamme. Jatkossa OP-Visa- ja OP-Mastercard-luoton paperilasku maksaa 3 euroa lasku, kun luotolla on laskutettavaa. Hinta ei koske K-Plussa Maksuaika -korttia eikä OP-Visa Platinum -korttia.

Kuukausierän muutos tuo enemmän joustoa luoton takaisinmaksuun

OP-Visa-luoton kuukausierä on jatkossa 2 % velkasaldosta. Aiemmin kuukausierä oli sidottu luottorajaan, mutta muutoksen myötä se on sidottu velkasaldoon eli käytettyyn luoton määrään. Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sovitun kuukausierän, koko velkasaldon vai jotain siltä väliltä.

Ohjeita muutoksiin liittyen

Miten tarkistan, mikä laskutustapa minulla on käytössä? Miten vaihdan paperilaskun maksuttomaksi e-laskuksi? Miten kuukausieräni muuttuu käytännössä? Olemme koonneet avuksesi ohjeita.

Löydät voimassa olevat ehdot kokonaisuudessaan ja hinnastomme op.fi-sivuilta.