OP Analyysi

OP:n Sijoitusstrategia 1/2020 -webinaari "Katoavien tuottojen metsästystä"

Mistä tuottoja vuonna 2020? Tuore Sijoitusstrategia julkaistiin tänään.

OP:n Sijoitusstrategia -webinaari järjestetään tiistaina 21.1.2020 klo 18.00. Webinaarista taltioidaan ja julkaistaan tallenteena tilaisuuden jälkeen.

Tänä vuonna webinaarissa OP Marketsin pääanalyytikko Antti Saari avaa vastailmestyneen Sijoitusstrategia-julkaisun näkemyksiä. Markkinateemat, joiden OP Analyysi odottaa olevan alkuvuoden aikana keskiössä ovat: 1) Globaali kasvupotentiaali on pysyvästi arpeutunut, 2) pitkään jatkunut tuottojen metsästys on syönyt tulevien vuosien kuormasta, sekä 3) kisaväsymys politiikkateemaan kääntää katseet fundamentteihin.
Webinaarin aikana osallistujat voivat lähettää omia kysymyksiäsi asiantuntijoillemme, joihin vastataan sekä lähetyksen aikana että loppuihin sen päätyttyä. Lähetyksen kesto on n. 45 minuuttia.
Puolen vuoden välein julkaistavan Sijoitusstrategia-kokonaisuuden tuottaa OP Marketsin analyysiyksikkö, OP Analyysi. Analyysiyksikkömme panostaa erityisesti toimiala- ja yritystutkimukseen, ja sen seurannassa on noin 80 suomalaista listattua yhtiötä.