OP-Private Strategia -rahastoilla takana mainio vuosi

OP-Private strategia -rahastojen tuotot nousivat vuoden 2019 loppuun mennessä poikkeuksellisen korkeiksi. Riskitasosta riippuen tuotot vaihtelivat 11 %:n ja 21 %:n välillä.

Vuosi 2019 oli sijoitusmarkkinoilla ennätyksellisen vahva. Poikkeuksellisen vuodesta teki sen, että hyviä tuottoja saatiin osakkeista sekä koroista. Keskuspankit olivat merkittävä voima hyvän kehityksen taustalla. Loppuvuoden talousnäkymien tasaantuminen sekä hälvenevät riskit kauppasuhteissa lisäävät osakesijoitusten houkuttelevuutta jatkossakin. 

Salkunhoitajan katsauksen viime vuodesta löydät OPxSijoittaminen YouTube-kanavalta:

Katso YouTubesta loppuvuoden katsaus OP-Private Strategia -rahastoista

tai op.fi-palvelusta:

Sijoitusvalikoima laajenee – nyt voit merkitä uutta R2 Crystal -erikoissijoitusrahastoa 

OP Private -asiakkaana sijoitusvalikoima laajeni vuonna 2019 uudella R2 Crystal -erikoissijoitusrahastolla. Rahastossa sijoitukset hajautetaan laajasti huolella valittuihin hedgerahastoihin. Rahasto tavoittelee normaaleissa markkinaolosuhteissa hyvää kokonaistuottoa, joka ei ole suoraan riippuvainen osake- ja korkomarkkinoiden suunnasta.  

Merkintöjä otetaan vastaan neljännesvuosittain ja minimimerkintä summa on 10 000 euroa. Merkinnän voit tehdä asioimalla konttorissa. Seuraavat merkinnät vahvistetaan 31.3.2020. 

OP Varainhoito