OP-Suomi Mikroyhtiöt -rahastolla vahvaa tuottoa suomalaisista pienyhtiöistä

Kuluva vuosi on jälleen ollut menestyksekäs OP-Suomi Mikroyhtiöt -rahastolle. Rahasto on tällä hetkellä vuoden tuotolla (34%) mitattuna paras suomeen sijoittavista osakerahastoista. Rahaston parhaita onnistumisia kuluvana vuonna ovat olleet QT Group, Leaddesk, Remedy Enterntainment ja Efecte. Yli miljardin markkina-arvoon noussut, ja siksi rahastosta jo myyty, QT on malliesimerkki siitä mitä rahaston salkkuun haetaan. Rahasto sijoitti yhtiöön toukokuussa 2018 markkina-arvon ollessa noin 150 miljoonaa euroa. Vahva kasvu ja kannattavuuden skaalautuminen johti osakkeen viisinkertaistumiseen sijoitusaikana.

Rahastomme aukiolo vain vuosineljänneksittäin mahdollistaa sijoitukset oikeasti pieniin ja epälikvideihin yhtiöihin pitkällä aikajänteellä. OP-Suomi Mikroyhtiöt sopii hyvin jokaisen laajan kotimaisen osakesalkun kylkeen tuomaan hajautetun pitkäaikaisen mikroyhtiö- ja kasvulähteen, jonka tuotto pitkällä aikavälillä on ollut laajaa osakemarkkinaa selvästi parempi.

OP Varainhoidon salkunhoitaja Antti Karessuon video ja rahaston kuukausikatsaus löytyvät verkkosivultamme. Rahaston seuraavat merkinnät vahvistetaan 31.12.2020.