Pohjola Vakuutuksen ja OmaKamu ry:n yhteistyöllä edistetään lasten hyvinvointia

Pohjola Vakuutus ja OmaKamu ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä yhä useammalla lapsella on mahdollisuus saada turvallinen aikuinen elämäänsä OmaKamu-toiminnan keinoin.

OmaKamu-toiminnan tavoitteena on edistää lasten ja nuorten hyvinvoinnin edellytyksiä ennakoivasti ja pitkäaikaisesti. Ohjaamme luotettavia vapaaehtoisia aikuisia toimimaan lasten ja nuorten kavereina eli Kamuina. Pk-seudun, Lahden ja Hämeenlinnan alueella yhteensä noin 160 lapsella on tällä hetkellä aikuinen Kamu pitkäaikaisena tukena elämässään. Kuitenkin pelkästään Helsingin alueella aikuista Kamua odottaa yli 130 lasta.

Yhteistyössä OmaKamu-toiminnan taloudellisen tukemisen lisäksi Pohjola Vakuutus kannustaa henkilöstöään tekemään vapaaehtoistyötä, ja edistää OmaKamu-toiminnan näkyvyyttä OmaKamu ry:n kanssa.

- Olemme iloisia Pohjola Vakuutuksen kanssa aloittamastamme yhteistyöstä, jonka tavoitteena on pitkäaikainen kumppanuus. Yhteistyön kautta OmaKamulla on paremmat mahdollisuudet löytää pitkäaikaista tukea lapsille, jotka sitä tarvitsevat. Tällä voi olla kauaskantoiset myönteiset vaikutukset niin lasten kuin aikuistenkin elämään, kertoo OmaKamun toiminnanjohtaja Pekka Puukko.

- Haluamme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia. Erityisesti tämä maailmantilanne aiheuttaa monessa nuoressa epävarmuutta, ja mahdollisuus luotettavaan ja pitkäaikaiseen ystävyyteen aikuisen kanssa on ensiarvoisen tärkeää, painottaa Pohjola Vakuutuksen vastuullisuudesta vastaava, Head of ESG Nella Korhonen.

-Uskon, että meillä on yhteiset intressit luoda turvaa lapsiperheiden elämään. Lasten hyvinvoinnin edistäminen on meidän kaikkien aikuisten tehtävä, Puukko jatkaa.