Pivo - Siirto

Siirto-maksulla on nyt yli miljoona käyttäjää

Siirto-maksujärjestelmän suosio on kasvanut viime kuukausina nopeasti, ja rekisteröityneiden käyttäjien määrä nousi yli miljoonan kesäkuussa. Jatkamme Siirto-brändin kehittämistä yhteistyössä Nordean kanssa.

- Siirto-käyttäjien määrä on noussut nopeasti viime vuosien aikana, ja järjestelmällä on nyt yli miljoona käyttäjää. Tämä osoittaa, että kaikkien pankkien asiakkaille suunnattu Siirto on löytänyt paikkansa niin kuluttajien kuin kauppiaiden keskuudessa, sanoo OP:n maksamisesta, tileistä ja taloudenhallinnasta vastaava johtaja Masa Peura.

Mikä on Siirto-maksu?

Siirto on suomalainen mobiilimaksujärjestelmä, jonka avulla raha siirtyy välittömästi OP:n ja Nordean välillä kellonajasta ja viikonpäivästä riippumatta. Muiden pankkien välisissä Siirto-maksuissa raha on vastaanottajan tilillä 1-2 pankkipäivässä. Tarvitset vain vastaanottajan puhelinnumeron. Tilinumeroa ei siis tarvitse tietää. Siirtoa voit käyttää kolmessa sovelluksessa: OP-mobiilissa, Pivossa ja Nordea Siirrossa. 

Siirto toimii maksutapana myös tuhansissa verkkokaupoissa ja kivijalkaliikkeissä.

Siirto-maksu liittyy OP:n Omissa käsissä-teemaan. Kotimaamme talouden elpymisen vauhti riippuu siitä, miten uskallamme mennä ihmisten ilmoille, asioida kaupassa ja käyttää palveluita. Samalla huolehtien omasta ja toisten turvallisuudesta. Nyt jos koskaan on aika ottaa tulevaisuus omiin käsiin. Olemme koonneet uuden arjen helpot, turvalliset ja joustavat maksamisen ratkaisut yhteen paikkaan.