Tammikuun Sijoitusnäkymät -uutiskirje on ilmestynyt

Tammikuun uutiskirjeessä on aiheena geopolitiikan aiheuttama kylmä henkäys ja vaikutukset globaaliin talouteen. Entä mitkä markkinat ja millaiset yhtiöt ovat sijoittajan kannalta houkuttelevia alkuvuonna? Tutustu sijoitusvinkkeihin ja ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Pörssitutka-webinaariin 19.1. Jos vielä pohdit uudenvuodenlupausta, joka pitää, yksi erinomainen vaihtoehto on luvata aloittaa säästäminen. Lue vinkit, kuinka päästä helposti alkuun. Kurkkasimme myös vielä hieman viime vuoteen ja listasimme vuoden 2021 ostetuimmat osakkeet, ETF:t ja rahastot.

Voit katsoa Tammikuun Sijoitusnäkymät myös videona kirjeestä löytyvästä linkistä tai suoraan OPxSijoittamisen YouTube-kanavalta.

Julkaisemme Sijoitusnäkymät -uutiskirjeen kuukausittain. Koostamme siihen sijoittajan kannalta ajankohtaisia artikkeleita ja videoita. Vakioaiheena on Sijoitusnäkymät-blogi ja videohaastattelu markkinatilanteesta.

Voit halutessasi tilata uutiskirjeen myös omaan sähköpostiisi kirjeen alaosassa olevasta linkistä. Kirjeen tilauksen voi halutessaan perua. Kirje on maksuton.