Uudet työtapaturmavahinkojen tilastot käyttöön lokakuussa

Pohjola Vakuutuksen yritysasiakkaat, joilla on erikoismaksuinen työtapaturma- ja ammattitautivakuutus, saavat lokakuussa op.fi-palveluun uudet ja hyödylliset tilastot vahingoista.

Tilastoissa näkyy yrityksen henkilöstölle sattuneiden työtapaturmien ja ammattitautien perustietoja sekä erilaisia kaaviokuvia, joista saat helposti laajan näkemyksen sattuneista vahingoista ja niistä maksetuista korvauksista. Tiedoista käy ilmi esimerkiksi millaisissa olosuhteissa ja millaisia vahinkoja on sattunut. Näiden tietojen avulla voidaan parantaa työturvallisuutta korjaamalla vaaraa aiheuttavia tilanteita.

Uusi tilastopalvelu on käytettävissä lokakuun puolivälistä alkaen ja se korvaa aiemmin käytössä olleen vanhan verkkopalvelun tilastot. Tilastot päivittyvät jokaisen kuukauden puolessa välissä, jolloin käytettävissä on aina tiedot sitä edellisen kuukauden loppuun mennessä ilmoitetuista vahingoista. Kirjautumalla op.fi-palveluun löydät tilastot Vakuutukset ja vahingot-osion Tilastot-kohdasta, mikäli sinulla on tilasto-oikeudet. Näet lisäksi vahingon yksilöivät tiedot, kun sinulla on lisäksi oikeudet henkilövahinkoihin. Tilastot on mahdollista ladata myös Excel-tiedostoon.

Tilastopalvelu tulee konsernien käyttöön myöhemmin.

Pohjola Riskienhallintapalvelulla lisää tukea työturvallisuuden parantamiseen

Muistathan hyödyntää myös Pohjola Riskienhallintapalvelua työpaikan turvallisuuden kehittämisessä ja seurannassa. Yrityksesi henkilöstö voi ilmoittaa palvelun kautta myös turvallisuushavaintoja. Voit kirjata Riskienhallintapalveluun korjaamista vaativia toimenpiteitä ja seurata niiden toteutumista. Palvelu on maksuton Pohjola Vakuutuksen työtapaturmavakuutusasiakkaille.