” ”

Uusi rahasto: OP-Pohjoismaat Mikroyhtiöt -erikoissijoitusrahasto

Nyt pääset ostamaan uutta OP-Pohjoismaat Mikroyhtiöt -erikoissijoitusrahastoa. Rahaston merkinnät ja lunastukset vahvistetaan kvartaaleittain. Ensimmäiset merkinnät vahvistetaan 30.6.2021.

Lanseeraamme uuden erikoissijoitusrahaston, joka tarjoaa helpon tavan sijoittaa potentiaalisiin pienyhtiöihin ja hyötyä niiden menestyksestä. Rahasto sijoittaa pääosin pohjoismaisiin listattuihin pienyhtiöihin. Rahastossa on myös mukana listaamattomia sekä listautumista suunnittelevia yhtiöitä tuomassa lisätuottopotentiaalia.

Pohjoismaat erityisen aktiivisia kasvuyhtiöiden listautumisessa

Listautuminen etenkin Ruotsissa ja Norjassa on ollut ennätyksellistä. Useat varhaisen vaiheen yhtiöt ovat hakeneet listautumisella pääomaa kasvun vauhdittamiseen. Listautumiset ovat monipuolistaneet pohjoismaista kasvuyhtiöiden tarjontaa.

”Pohjoismainen osakemarkkina tarjoaa selvästi kotimaista markkinaa laajemman yhtiö- ja toimialavalikoiman. Erityisesti Ruotsin ja Norjan listautumismarkkina on viime vuosina ollut hyvin aktiivinen. Uusia ja kasvuhakuisia yhtiöitä on listautunut selvästi Suomea enemmän esimerkiksi terveysteknologian, uusiutuvan energian ja informaatioteknogian aloilla”, kertoo salkunhoitaja Antti Karessuo.

Omistaja-asiakkaana rahasto kerryttää sinulle OP-bonuksia.