Uusi Vahinkopalvelu yritysvakuutusasiakkaiden työntekijöille

Lanseeraamme lokakuun lopussa yritysasiakkaiden henkilöstölle palvelun, jonka kautta työntekijä voi hakea korvausta yrityksen vakuutuksesta. Vahinkopalvelu toimii osoitteessa hae-korvausta.op.fi.

Työntekijä voi hakea korvausta esimerkiksi itselle vapaa-ajalla sattuneesta tapaturmasta, jos yritys on vakuuttanut henkilöstönsä ryhmätapaturmavakuutuksella. Ensimmäisessä vaiheessa uudessa palvelussa voi ilmoittaa myös ajoneuvo- ja liikennevahingoista sekä matkustajavahingoista.

Vahinkopalveluun kirjaudutaan vahvalla tunnistautumisella eli henkilön omilla verkkopankkitunnuksilla. Vahinkoilmoituksessa tulee ilmoittaa vakuutuksenottajan eli yrityksen tiedot. Jos kyseessä on sairaus tai tapaturma ja henkilöstöllä on käytössä digitaalinen vakuutuskortti, löytyy vakuutustunnus siitä. Vakuutustunnus ei ole pakollinen tieto, mutta se nopeuttaa korvausasian käsittelyä.

Ohjeet vahinkotilanteeseen ja korvauksen hakemiseen löytyvät Pohjola Vahinkoavusta, minkä kautta pääsee myös Vahinkopalveluun. Pohjola Vahinkoapu on osoitteessa vahinkoapu.pohjola.fi sekä OP-yritysmobiilissa.

>> Tutustu Pohjola Vahinkoapuun

>> Tutustu digitaaliseen vakuutuskorttiin

Ryhmätapaturma-, matkustaja sekä auto- ja liikennevahinkoilmoitukset löytyvät uudistettuna myös op.fi-palvelusta niille yrityksen verkkopalvelukäyttäjille, joilla on oikeudet hoitaa yrityksen vakuutusasioita verkossa.

Jos työntekijällä on oikeudet yrityksen vahinkoihin op.fi:ssä tai yrityksellä on linkkipalvelu käytössä, on suositeltavaa, että vahingoista ilmoitetaan op.fi:n tai linkkipalvelun kautta kuten tähänkin asti. Silloin vahinkoilmoitukseen tulee automaattisesti yrityksen tietoja.