Vaihdatko älylaitetta? Voit ottaa OP-mobiilin käyttöön vanhan laitteesi avulla

Jos Mobiiliavain toimii vanhassa laitteessasi, et tarvitse laitetta vaihtaessasi enää avainlukulistaa.

OP-mobiilin ja Mobiiliavaimen  käyttöönotto uudessa laitteessa on aiemmin vaatinut aina avainlukulistan. Syyskuun 19. päivästä alkaen uuden laitteen OP-mobiilin ja Mobiiliavaimen voi aktivoida vanhan laitteen Mobiiliavaimen avulla. Saat uuden toiminnon käyttöösi, kun OP-mobiilisi on päivittynyt versioon 59.0. 

Kun vaihdat laitetta, sinun kannattaa pitää vanhan laitteesi OP-mobiili käytössä ja uusimpaan versioon päivitettynä siihen asti, että olet aktivoinut Mobiiliavaimen uudessa laitteessasi. Käytännössä tämä tarkoittaa, ettet tyhjennä laitettasi tai palauta sitä tehdasasetuksiin ennen kuin olet ottanut uudessa laitteessa käyttöön OP-mobiilin. 

Toiminto on käytettävissä OP-mobiilin päivityksen myötä. Käyttöönotto ilman avainlukulistaa vaatii myös, että käsilläsi on sekä uusi että vanha laite. Jos vanha laite on hajonnut tai kadonnut, sinun täytyy ottaa OP-mobiili käyttöön avainlukulistan avulla. 

Lisäturvaa kahdesta Mobiiliavaimesta

Jos käytät kahta laitetta, esimerkiksi puhelinta ja tablettia, sinun kannattaa asentaa OP-mobiili ja Mobiiliavain kumpaankin laitteeseen. Vaikka Mobiiliavaimen voi ottaa käyttöön vanhalla laitteella, säilytä käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja avainlukulistasi hyvässä tallessa. Näin asiointisi ei katkea, vaikka toinen laite rikkoutuisi tai katoaisi.