Vakuutukset-osio on uudistunut

Kun kirjaudut op.fi-palveluun, näet omat vakuutuksesi nyt heti Vakuutukset-osion pääsivulla. Hahmotat siis entistä helpommin, miten olet vakuuttanut itsesi, perheesi ja omaisuutesi.

Uudistimme palveluamme, sillä haluamme tehdä omien vakuutusten tarkastelusta ja muokkaamisesta entistä vaivattomampaa.

Omat vakuutuksesi on nyt ryhmitelty henkilön, osoitteen tai vakuutuksen kohteen mukaan. Vakuutukset-osion pääsivun yläosasta löydät myös pikalinkit tärkeimpiin palveluihin: hae korvausta, osta vakuutus, oma arkisto ja kaikki palvelut.

Vinkkejä uudistuneen palvelun käyttöön

  • Kun avaat esimerkiksi tietyn henkilön tai osoitteen tiedot, saat näkyviin listan kaikista kyseisen henkilön tai osoitteen vakuutuksista. Listasta voit helposti siirtyä katselemaan ja muokkaamaan haluamasi vakuutuksen tietoja.
  • Tilaa uusi matkavakuutuskortti tai todistus viisumia varten valitsemalla ensin ”Matka” ja sitten haluamasi henkilön matkustajavakuutus. Sen jälkeen voit tilata uuden kortin tai todistuksen.
  • Tilaa Green Card eli vihreä kortti avaamalla sen ajoneuvon tiedot, jota koskevan Green Cardin haluat tilata. Valitse sen jälkeen liikennevakuutus ja sitten tilaa Green Card.
  • Tee ajoneuvon liikennekäytöstäpoisto, liikennekäyttöönotto tai muu rekisteröintimuutos avaamalla haluamasi ajoneuvon tiedot.