Vakuutuspalvelut yritysasiakkaille ovat käytettävissä nyt myös muiden pankkien tunnisteilla op.fi:ssä

Vakuutuspalvelut yritysasiakkaille op.fi:ssa ovat käytössä nyt myös muiden pankkien TUPAS -tunnuksilla.

Vakuutuspalvelut yritysasiakkaalle op.fi:ssa on avattu 8.5.2019 OP:n tunnusten lisäksi myös muiden pankkien tunnuksilla asioiville.

Kesäkuun alusta alkaen kirjautuminen vanhaan Vakuutusten verkkopalveluun ei ole enää mahdollista.

Uusittuja vakuutuspalveluita yritysasiakkaille

Toukokuussa yritysten op.fi-vakuutuspalvelut täydentyvät uusilla toiminnallisuuksilla:

  • uudistetut omaisuuden ja toiminnan vakuutusten vahinkoerittelyt
  • Green Cardin tilaaminen onnistuu myös rekisteröimättömälle ajoneuvolle
  • huhtikuussa uudistetun ajoneuvovahinkoilmoituksen paranneltu versio

Yritysvakuutuspalveluiden käyttö op.fi:ssä 

Kirjauduttusi op.fi:hin, valitse ensimmäisenä missä roolissa asioit ja minkä yrityksen asioita haluat hoitaa. 

Uudistuneessa palvelussa voit esimerkiksi tarkastella yrityksen voimassaolevia vakuutuksia, tulostaa vakuutustodistuksia ja tehdä vahinkoilmoituksia. Myös matkavakuutustodistuksen tulostus viisumia varten onnistuu op.fi:ssä. 

Op.fi:n vakuutuspalveluiden uudistus helpottaa ja nopeuttaa vakuutusasioiden hoitamista sekä mahdollista asioiden hoitamisen missä ja milloin tahansa, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Palvelut ovat op.fi:ssä käytettävissä eri laitteilla – puhelimella, tabletilla ja tietokoneella ja suomen kielen lisäksi ruotsiksi ja englanniksi.

Pääkäyttäjät huolehtivat käyttöoikeuksista 

Jos olet yritykselle nimetty verkkopalvelun pääkäyttäjä, on vastuullasi huolehtia, että käyttäjätiedot pysyvät ajan tasalla. Kun työntekijä lähtee tai työtehtävä yrityksessä vaihtuu, tarkista, että verkkopalvelun käyttöoikeudet vastaavat käyttäjän tarvetta. Poista heti tarpeettomat oikeudet, että tiedot eivät ole sellaisten henkilöiden käytettävissä, joilla ei ole niille tarvetta.  

Käyttöoikeuksia pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan op.fi:ssä kohdassa Asiakkuus, Vakuutuspalveluiden asetukset -sivulla (Käyttöoikeuksien hallinta).

Jos sinulla on kysyttävää vakuutuksista tai verkkopalvelusta, voit soittaa puhelinpalveluumme 0303 0303* (avoinna arkisin klo 8-20). 

*Puheluhinta: kotimaisista matkapuhelinliittymistä ja kiinteän verkon lankaliittymistä 0,0835 e/puhelu sekä 0,12 e/min (hinta sisältää ALV:n).

Tulevat uudistukset

Seuraavina merkittävimpinä uusina palveluina op.fi:hin tulee mahdollisuus tarkastella omaisuuden ja toiminnan vakuutuksia yksityiskohtaisesti sekä matkustajavahinkoilmoituksen uudistetut kysymykset.

Tiedotamme uudistuksista tarkemmin, kun uudet palvelut tulevat käyttöön.