Vuoden 2020 palvelumaksuerittelyt toimitetaan helmikuun aikana op.fi-palveluun

Toimitamme vuoden 2020 palvelumaksuerittelyn helmikuun 2021 loppuun mennessä op.fi-palvelun Oma Arkistoon. Palvelumaksuerittely koskee henkilöasiakkaiden käyttötilejä ja käyttötiliin pohjautuvia tilejä, sekä perusmaksutilejä. Jos et ole minkään tällaisen tilin pääomistaja, emme toimita sinulle palvelumaksuerittelyä.

Palvelumaksuerittely on yhteenveto sinulta edellisen vuoden aikana veloittamistamme yleisimmistä käyttötiliisi liittyvistä palvelumaksuista ja koroista. Sen tarkoitus on kertoa kootusti ja selkeästi kaikista vuoden aikana kertyneistä palvelumaksuista ja helpottaa palvelumaksujen vertailemista eri palveluntarjoajien välillä. 

Palvelumaksuerittelyn löydät op.fi-palvelun Oma Arkistosta  

Op.fi-palveluun voit kirjautua OP:n tai muun pankkisi verkkopalvelutunnuksilla. Jos sinulla ei ole minkään pankin verkkopalvelutunnuksia, voit tilata itsellesi palvelumaksuerittelyn soittamalla asiakaspalveluumme 0100 0500 (pvm/mpm) tai käymällä osuuspankin konttorissa. 

Siirry oma arkistoon (vaatii kirjautumisen)

Miten OP:n palvelumaksut veloitetaan?

Palvelumaksut veloitetaan kuukausittain tililtäsi. Jos olet omistaja-asiakas, palvelumaksuihin ja palkkioihin käytetään asioinnistasi kertyneitä OP-bonuksia.

Omistaja-asiakkuutesi ja tämänhetkiset OP-bonuksesi voit tarkistaa op.fi-palvelusta tai OP-mobiilista. Jos sinulla ei ole käytössä OP:n verkkopalvelutunnuksia, saat nämä tiedot käymällä osuuspankkisi konttorissa.

Lisätietoa palvelumaksuista ja palvelumaksuerittelystä

Lue lisää palvelumaksuerittelystä: 

Siirry lukemaan lisää palvelumaksuerittelystä

Siirry lukemaan maksuja koskeva tietoasiakirja

Tutustu Osuuspankkisi palveluhinnastoon:  

Siirry hinnastoon