Vuokranantajan vakuutuksemme täydentyy – kolme uutta lisäturvaa sijoitusasunnon omistajalle

Tarjoamme 1.4.2022 alkaen kolme uutta lisävakuutusta sijoitusasuntojen omistajalle tuomaan entistä laajempaa turvaa ja huolettomuutta vuokranantajan arkeen. Uusilla vakuutuksilla saat lisäturvaa vuokranantajan vuokratulon menetykseen, riitatilanteisiin ja asianajokuluihin, vahingonkorvausvastuisiin sekä oman omaisuuden ja kunnossapitovastuun varalle.

Vuokranantajan perusturva eli Pohjola Kotivakuutus korvaa vuokralle antamasi omakotitalo- tai huvilarakennuksen, kerros-, rivi- tai paritalohuoneiston pintamateriaalit, huoneiston osat ja kiinteät kalusteet. Voit myös vakuuttaa omistamasi koti-irtaimiston, jos vuokraat sijoitusasuntoasi kalustettuna.

Kolmella uudella lisäturvalla voit varautua myös muihin sijoitusasunnon riskeihin:

  • Vuokranantajan vastuuvakuutus kattaa, jos aiheutat esimerkiksi remontoidessasi vahingon, josta sinä asunnon tai kiinteistön omistajana olet vastuussa.
  • Vuokranantajan oikeusturvavakuutuksella varaudut sijoitusasuntoa tai kiinteistöä koskevien riitojen varalle, esimerkiksi asunnon myynti- ja ostotilanteissa.
  • Vuokranantajan keskeytysvakuutus korvaa, jos asuntosi tai kiinteistösi on vahingon takia väliaikaisesti asuinkelvoton ja menetät vuokratuloa remontin aikana.

Tarpeittesi mukaiset turvat, enimmäiskorvaukset ja omavastuut ovat joustavasti valittavissasi asuntokohtaisesti.

Vuokranantajan vakuutuksella omaisuutesi on aina turvattu

Sijoitusasunnon omistajan on hyvä muistaa, että taloyhtiön vakuutus ei aina kata kaikkia vahinkoja. Taloyhtiö tai kiinteistö on voinut ulkoistaa esimerkiksi kattorakenteet ja LVI:n osakkaiden vastuulle. Vuokranantajan vakuutuksella varmistat, että sijoitusasuntosi on vakuutettu myös osakkaille osoitettujen kunnossapidon laajennuksien osalta. 

Vuokranantajan vakuutus lisäturvineen kattaa täydellisesti kaiken, mitä sinun pitää vuokranantajana vakuuttaa.