Yrittäjän tapaturmavakuutukseen ja osaan työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksia muutoksia 1.1.2023 alkaen

Muutokset vaikuttavat mm. vakuutustunnukseen, laskutukseen ja asiointiin.

Uudistamme vakuutusjärjestelmämme ja siihen liittyviä tukijärjestelmiä sekä vakuutusten ja vahinkojen hoitoa vakuutustuote kerrallaan. Vuoden 2022 alussa siirsimme uuteen järjestelmään suuren osan työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksista.

Nyt siirtovuorossa ovat yrittäjän tapaturmavakuutukset sekä ne työtapaturma- ja ammattivakuutukset, jotka ovat vielä vanhassa järjestelmässä. Siirto saattaa edellyttää sinulta toimenpiteitä, mutta vakuutusturvasi sisältö pysyy ennallaan.

Jos vakuutustunnuksesi on 78-alkuinen, vakuutuksesi on jo uudessa järjestelmässä ja muutokset eivät koske sinua. Voit tarkistaa vakuutustunnuksesi op.fi-palvelun vakuutustiedoista.

Jatkamme muutosmatkaamme kohti uutta palvelutarjoamaa. Haluamme vastata entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja tulevaisuuden vaatimuksiin. Tulemme tarjoamaan tulevien vuosien aikana sinulle ja yrityksellesi entistä parempia palveluita. Turvaamme jatkossakin yritystoimintaasi, jos jotain yllättävää sattuu. Pysythän mukana muutosmatkassamme!

Syksyn 2022 aikana lähetämme sinulle kirjeen, jossa kerromme sinun vakuutustasi koskevista muutoksista tarkemmin. Tutustuthan huolellisesti kirjeen sisältöön. Löydät lisätietoa muutoksista ja niiden aiheuttamista toimenpiteistä myös osoitteesta op.fi/vakuutusuudistus.