Yritysten maksuliikkeen aikataulut juhannuksena

Juhannus vaikuttaa maksujen käsittelyaikoihin. Verkkopalvelu- ja aineistosiirtokanavamme ovat asiakkaidemme käytettävissä 24/7 aineistojen lähetystä ja vastaanottoa varten. Aineistoja käsitellään torstain 20.6. jälkeen seuraavaksi maanantaina 24.6.2019.

Torstai 20.6. on normaali pankkipäivä, jolloin kotimaan ja ulkomaan maksuliikeneuvonta on avoinna asiakkaille klo 8.00 – 22.00. Seuraava pankkipäivä torstain jälkeen on maanantai 24.6.

Juhannus vaikuttaa maksujen käsittelyaikoihin, mutta OP-verkkopalvelu, Yrityksen OP-verkkopalvelu ja Yrityspalvelut-verkkopalvelu sekä niiden aineistosiirtopalvelut, Kassanhallintapalvelu ja Yrityksen Pankkiyhteys (Web Services) ovat juhannuksenakin käytettävissä 24/7 aineistojen lähetystä ja vastaanottoa varten. Aineistot käsitellään torstain 20.6. jälkeen seuraavaksi maanantaina 24.6.

Yrityksen Pankkiyhteys (Web Services) sekä OP-verkkopalvelun, Yrityksen OP-verkkopalvelun ja Yrityspalvelut-verkkopalvelun sisältämä aineistosiirtopalvelu

Aineistokohtaiset pankkipäivän viimeiset kirjausajat torstaina 20.6. on kerrottu Op.fi:ssä Palveluajat maksamisessa -materiaalissa. 

Huom.! C2B-palkoissa (SALA-koodilliset toistuvaissuoritukset / etuudet) eräpäivän on oltava pankkipäivä.

OP-verkkopalvelu, Yrityksen OP-verkkopalvelu, Yrityspalvelut–verkkopalvelu ja Kassanhallintapalvelu sekä maksujen välitys muihin rahalaitoksiin

Torstaina 20.6. ennen klo 21.00 toiseen rahalaitokseen maksetut SEPA-maksut ovat saajilla maanantaina 24.6.

Torstaina 20.6. ennen klo 16.50 lähetetyt ulkomaanmaksut käsitellään kuluvana päivänä.

Juhannusaattona 21.6. maksuja ei välitetä toisiin rahalaitoksiin.

Tiedotamme asiakkaillemme myös Yrityksen Pankkiyhteys (Web Services)- kanavassa

Juhannusaikataulutiedote on asiakkaidemme noudettavissa Yrityksen Pankkiyhteys (Web Services) -kanavasta 5.6. lähtien.

Hyvää juhannusta!


LISÄTIEDOT

Yritys- ja maksuliikepalvelut 0100 05151