Huomioitavaa konttoriasioinnissa

Pyrimme siirtämään kaiken mahdollisen asioinnin digitaalisiin kanaviimme ja palvelemaan konttorissa vain välttämättömissä tilanteissa.

Asiakkaidemme ja toimihenkilöidemme turvallisuuden vuoksi palvelemme ensisijaisesti puhelimitse ja digitaalisissa kanavissa. Palvelemme konttorissa vain tilanteissa, joissa asian hoitaminen muulla tavalla ei ole mahdollista. Ennen asiointia konttorilla, olethan yhteydessä meihin puhelimitse. Suorat yhteystietomme löydät täältä.

Kassapalvelut ovat avoinna normaalien aukioloaikojemme mukaisesti. Kassapalveluissa hoituvat käteisnostot, -talletukset ja laskujen maksu, jos ne eivät itsepalvelukanavissa ole mahdollisia. 

Asiantuntijamme auttavat mielellään, mikäli sinä tai läheisesi tarvitsette tukea digitaalisten palveluidemme käyttöönotossa tai käytössä. Maksukortti kannattaa ottaa käyttöön viimeistään nyt. Jos maksat laskujasi konttorissa, on hyvä siirtyä suoramaksuun. 

Noudatathan viranomaisten suosituksia ja pysyt kotona, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita tai olet esimerkiksi palannut ulkomailta 14 vuorokauden sisällä.