OP ETELÄ-HÄME EDELLYTTÄÄ KASVOMASKIN KÄYTTÖÄ

- Toimialueellamme koronaepidemiatilanne on vakava ja siksi edellytämme kaikilta tiloissamme asioivilta maskin käyttöä toistaiseksi, kertoo toimitusjohtaja Mika Helin OP Etelä-Hämeestä.

- Osuuspankit ovat valtion huoltovarmuuspankkeja ja se asettaa meille vaatimuksen mm. tarjota tiettyjä pankkipalveluita kaikissa tilanteissa, Helin täsmentää. Asiakkaiden ja oman henkilökunnan suojaamiseksi edellytämme tästä lähtien kaikilta konttoreissamme asioivilta maskin käyttöä, mikäli sille ei ole terveydellistä estettä. Alle 12-vuotiailta ei maskia edellytetä.

OP Etelä-Hämeen neljässä konttorissa kasvokkain tapahtuvien kohtaamisten määrät on koronan myötä minimoitu ja suuri osa neuvotteluista on pystytty siirtämään verkko- tai puhelinkanavaan.

- On toki tilanteita, joissa etäkohtaaminen ei ole mahdollista, mutta kuluneen vuoden aikana on myös opittu uusia tapoja hoitaa pankkiasioita ja digitaalisista palveluistamme on tullut entistä suositumpia, Helin painottaa.

Kassa-asiointi ajanvarauksella

OP Etelä-Hämeen konttoreissa on kohta vuoden ollut mahdollista hoitaa kassa-asiointia ajanvarauksella.

- Tämä toimintatapa on saanut kiitosta asiakkailta, jotka näin eivät ole joutuneet jonottamaan omaan vuoroaan päivittäisasioinnissa, Helin täsmentää.

– Melko pienten odotustilojen vuoksi olemme käyttäneet vartijoita pitämään huolta kokoontumisrajoitusten mukaisista henkilömääristä tiloissamme.

Aikavaraukset kassapalveluihin hoidetaan kahden erityisesti tähän käyttöön avatun puhelinnumeron kautta.  Hämeenlinnan ja Hattulan konttoreissa asioivat voivat varata kassa-asiointiajan soittamalla numeroon 040 480 4087. Riihimäen sekä Lopen konttoreiden asiakkaat numeroon 040 653 5568. Puhelimeen vastataan arkisin klo 10.00-12.00 välisenä aikana.

Pääkonttorilla ja Riihimäellä kassapalvelut palvelevat asiakkaita maanantaista perjantaihin ilman ajanvarausta klo 10:00–12:00 ja ajanvarauksella klo 13:00–16:00. Hattulassa kassapalvelut ovat avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin ilman ajanvarausta klo 10:00–13:00 ja ajanvarauksella klo 14:00–16:00. Lopella kassapalvelut ovat avoinna tiistaisin ja torstaisin ilman ajanvarausta klo 10-13 ja ajanvarauksella klo 14-16.